Ostosten esittelyä

by - 1.10.13

Heippa!

Kun nyt on tullut ostettua vähän kaikkea pientä, päätin vihdoin ottaa asiakseni kertoa niistä myös täällä blogissa. Tänään saapui myös odotettu paketti SuMaRalta, joten pääsenkin heti esittelemään sen sisällön. :)

Stetoskooppi 20 €
Kuumemittari 6 €
Nämä kaksi tilasin Suomen Matkaratsastusseuralta. Meillä ei ole ollut omaa kuumemittaria Jimpalle, joten se tuli tarpeeseen. Myös stetoskooppi oli pitkään haaveiltu väline, kun sykkeen mittaaminen on muuten lähes mahdotonta minulle :D

Ratsastushousut 30 € (alennuksessa)
Bongasin valkoiset housut alennuksesta, ja olihan ne pakko ostaa. Oikea hinta oli muistaakseni noin 60 euroa, ja merkki on Eurohunter. Ehkä joskus pääsen näitä jopa käyttämään? Nyt kisaaminen ei ole ainakaan housuista kiinni. :D
Riimu + naru 20 €


Kuljetussuojat 35 €
Riimun ja kuljetussuojat ostin viime raveista. Kyseistä riimua (ilman turvan säätömahdollisuutta) olin ihastellut jo Hyppää Venetsialaisissa, mutta silloin en sitä kuitenkaan ostanut. Nyt kun sama riimu löytyi kunnon säätömahdollisuuksilla, oli se(kin) pakko ostaa. :D Vielä en ole sitä kuitenkaan uskaltanut laittaa Jimpalle päähän tarhaan, kun on ollut niin märkää ja mutaista. Kuljetussuojat pääsivätkin ensi kertaa oikeaan käyttöön viime sunnuntaina, ja selvisivät siitä mallikkaasti! Eivätkä nekään olleet kalliit verrattuna muihin kuljetussuojiin, joihin olen törmännyt.

Nyt onkin jo aika valmistautua tallille lähtöön. Tänään Jimppa pääsee vetämään kärryjä - ulkona onkin sopivasti täydellinen ajosää! :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia