7 vuotta yhdessä oppimista

by - 2.12.16


Joulukuussa 2009 perheeseemme muutti hevonen, joka oli "ihan ok". Seitsemän vuotta myöhemmin siitä on muovautunut ystävä, jonka kanssa mikään ei tunnu mahdottomalta.

Mikään ei olisi voinut opettaa 15-vuotiaalle Inkalle paremmin vastuuntuntoa, kärsivällisyyttä ja suunnitelmallisuutta kuin Jimppa. Ilman Jimppaa en välttämättä olisi koskaan kiinnostunut eläinkoulutuksesta, maastakäsittelystä tai luonnollisista hevosmiestaidoista. Kaikkien vastoinkäymisten ja ikuisen huolehtimisenkaan jälkeen en vaihtaisi päivääkään pois. Vaikka elämä vie välillä suuntaan jos toiseenkin, voin aina luottaa siihen, että ihan pienikin hetki Jimpan kanssa pelastaa pahimmankin päivän. 💙

Minulla on ollut onnea saada työskennellä jo seitsemättä vuotta maailman opettavaisimman ja oppivaisimman hevosen kanssa!

Linkki videoon

Lue myös nämä!

4 kommenttia

  1. Onnittelut pitkästä yhteisestä taipaleesta! Paljon ootte kyllä touhuilleet ja yhdessä kehittyneet! Kiva videokooste =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! Joka vuosi on mukava katsoa taaksepäin ja huomata, että on sitä kehitystä jossain aina tapahtunut. :)

      Poista