Syksyihminen ja uljas musta(nruunikko)

by - 17.10.18


Miten mahtava syksy tänä vuonna onkaan ollut! Sää on pysynyt tavattoman lämpimänä ja auringostakin on päästy nauttimaan useaan otteeseen. Odotan toisaalta talvea ja (kunnollista) lumipeitettä, jotta maastossa pääsisi menemään vauhdikkaammin. Syksy on kuitenkin lempivuodenaikani pimenevine iltoineen ja ruskan värjäämine puineen - kuinka ihanaa onkaan käpertyä vilttiin kirpeänä syyspäivänä kuuman juoman kera!


Nämä kuvat otin tällä viikolla kauniin aurinkoisena syyspäivänä. Kävimme lyhyellä kävelyllä ihastelemassa (ja maistelemassa) syksyistä luontoa, ja vaikka Jimppaa ei olisi kiinnostanut olla kuvattavana pätkääkään, onnistuin huijaamaan sitä hyväksi todetulla tekniikalla: nauhoitetulla hevosen hirnunnalla. Harmikseni Jimppa oppi nopeasti, että puhelimesta kuuluva hirnunta ei tarkoita mitään, eikä yksi video toiminut kuin yhden kerran. Viime aikoina olen huomannut aikaisempaa useammin, kuinka upean näköinen hevonen minulla onkaan! Oma hevonenhan on aina omistajan silmään se kaunein ja ihanin, mutta mielestäni Jimpalla on uskomattoman nätti pää, ja muutenkin sitä kelpaa kyllä katsella.



Tänä syksynä emme ole päässeet ihka oikealle sänkkärille, mutta peltoilemaan kylläkin. Yritimme ehtiä auringonlaskun aikaan ottamaan ratsastuskuvia, mutta aurinko jäi harmillisesti rakennusten taakse. Jimppa oli yllättävän virkeällä päällä, vaikka pellon ruoho houkuttikin välillä ihan liikaa. Saimme muutamat hyvät laukannostotkin molempiin suuntiin! Jimppa on ollut todella motivoitunut niin ratsastaessa kuin maasta käsinkin, joten sen kanssa on ollut ilo työskennellä. Sain vihdoin kärrytkin ladon perältä esille, joten pian pääsemme taas kärryttelemään!




Loppuun vielä aurinkoisen syyspäivän tunnelmaa tallilta. Hyvää syksyä! 🍁



Lue myös nämä!

4 kommenttia