Nelistelyä on ehdolla vuoden hevosblogiksi!

by - 19.2.21



Tämän vuoden hevosalan somegaalassa on ehdolla tuttu nimi, nimittäin blogini valittiin yhdeksi vuoden hevosblogi -ehdokkaaksi! Suuri kiitos heille, jotka olivat blogiani ehdottaneet somegaalaan.

Aloitin tämän blogin jo ennen Jimpan tuloa vuonna 2009. Alun perin blogi toimi hevosrakkaan tytön päiväkirjana, ja halusinkin, että blogissa säilyisi muistot ja tarinat ensihevosen ostosta ja yhteisestä matkasta. Ajan kuluessa päiväkirjamaisuus on jäänyt vähemmälle ja asiapitoisemmat postaukset lisääntyneet. Viimeiset vuodet blogi on ollut välillä hiljaisempi etenkin arkielämästä kertovien julkaisujen kannalta. Suurin syy siihen on varmastikin se, että päivitän arkea aktiivisemmin Instagramin puolelle. Blogiin on kuitenkin mukava kirjoittaa pidempiä tekstejä, linkata lähteitä ja muutenkin rakentaa monipuolisempia julkaisuja.

Somegaalan yleisöäänestys alkaa tänään klo 10. Tästä linkistä pääsee itse äänestykseen, jos haluat käydä äänestämässä minua tai muita ehdokkaita! Kategorioita on yhteensä kymmenen, joista siis blogini löytyy yhdestä, vuoden hevosblogi -kategoriasta. Siellä on hurjasti kiinnostavia, mahtavia tyyppejä ehdolla, joten kannattaa käydä kurkkaamassa ja antamassa äänesi suosikeillesi!

Lue myös nämä!

0 kommenttia