Näin me näymme pimeällä - ratsastajan ja ratsun heijastimet

by - 1.10.19


Hyvää heijastinpäivää! Tänään 1.10. vietetään valtakunnallista heijastinpäivää. Heijastin on halpa henkivakuutus, ja nykyään heijastimissa on varaa valita juuri itselleen sopiva tapa näkyä pimeässä. Tärkeintä on tietenkin se, että muistaa pukea edes yhden heijastimen, mutta myös muita asioita kannattaa ottaa huomioon. Esimerkiksi se, että heijastimia on molemmilla puolilla ja mieluusti vielä edessä ja takana - näin varmistat sen, että näyt joka suunnasta. Mikä tahansa heijastin ei myöskään kelpaa, vaan sen tulee olla CE-hyväksytty ja täyttää standardien vaatimmukset. Vaatimusten mukaisen heijastimen lisänä voi kuitenkin käyttää vaikka itse tehtyjäkin heijastimia!

Pimenevien iltojen ja heijastinpäivän kunniaksi esittelen teille meidän heijastinvarusteemme tällä kertaa videon muodossa! Samalla testasin ostamaani heijastinsprayta maastoilusuitsiin. Lopputulos oli ihan kiva, ja ajatuksenani on suihkuttaa heijastinsprayta lisäksi ainakin Jimpan kärryihin. Saa nähdä, mihin kaikkeen keksin sitä käyttää!

Sen pidemmittä puheitta, tässä tulee uusi video! Mitä veikkaatte, kuinkahan monta kertaa sanoin "heijastin" videon aikana?

Lue myös nämä!

2 kommenttia