Maastakäsittelyä ennen muuttoa

by - 14.9.14


Ennen lähtöäni halusin vielä harjoitella Jimpan kanssa käynnissä myötäämistä maastakäsin, joten käytin kohdalle osuneen vapaapäivän hyväkseni ja raahasin mukaani myös kuvaajan. Aika oli tiukilla, mutta ehdimme silti saada useamman onnistumisen Jimpan mieleen muhimaan. Se oli myös vastaanottavaisella tuulella, eikä siis puuhaillut juurikaan omiaan vaan keskittyi ja yritti.




Otin molempiin suuntiin muutaman onnistuneen myötäyksen, palkiten joka kerta namilla. Ihan ensiksi odotin vain pientä nyökkäystä, josta jo palkitsin, ja kerta kerralta pyysin Jimppaa myötäämään kauemmin - ensin askeleen, sitten kaksi... Välillä se yritti nyökkiä paikallaankin testaten, olisiko se kenties sitä, mitä ajoin takaa.





"Vakavan" harjoittelun jälkeen teimme loppuun vielä hyvänmielen temppuja: haleja, pusuja, hymyjä ja kuopimista. Jimppa oli tässä vaiheessa aivan rentona, eikä varmaan olisi välittänyt, vaikka pommi olisi räjähtänyt sen vieressä. Onnistunut maastakäsittelyhetki siis!

Linkki videoon


Selfie time!

Lue myös nämä!

5 kommenttia

  1. Teillä menee tosi hienosti noi jutut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneks sattui hyvä päivä kuvaajan kanssa samaan aikaan. :)

      Poista
  2. Miten olet opettanut Jimpalle nuo halit, pusut jne? :) Voisit väsätä niistä vaikka oman postauksen jos mielenkiintoa riittää (ellet ole jo joskus aikaisemmin tehnyt?). :) Olisit kovin mielenkiintoista tietää miten olet ne opettanut. Teidän toiminta näyttää yhdessä todella rennolta ja mukavalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisemmin tänä vuonna oon tehnyt kaksi osaa temppukoulutusvideoita, pusun opetus sekä halin opetus. Suunnitelmissa on jatkaa sarjaa kunhan löydän sopivan hetken videon kuvaamiselle. :) Kiitos!

      Poista
    2. Aijaa, en ole vaan tarpeeksi tarkkaan selannut noita aikaisempia postauksia, pitääpä nekin nyt sitten katsoa. :)

      Poista