perjantai 13. helmikuuta 2015

Vanhoja kuvia Jimpasta

Jos voisin palata ajassa taaksepäin niihin aikoihin, kun Jimppa oli minulle vasta saapunut, ikuistaisin yhteisiä hetkiämme paljon useammin. Harmittaa, ettei kameraa tullut otettua mukaan alkuaikoina juuri ollenkaan, eikä alun ratsastuksista tai muustakaan liikutuksesta ole minkäänlaista materiaalia.

Vaikka blogi on ollut olemassa jo ennen Jimppaa, ei kuvia tai videoita postauksiin eksynyt kuin aniharvoin. Vasta vuonna 2011 ymmärsin, että vuosien saatossa olisi kiva katsella vanhoja kuvia ja huomata kehitystä tapahtuneen. Sen jälkeen olenkin pitänyt huolen, että kamera seuraa mukana edes silloin tällöin.

Kaivelin ulkoisen kiintolevyni uumenista kuvia vuosien takaa ajoilta, joita muistelen yhtä aikaa iloissani ja häpeissäni - paljon on muuttunut yhteisten vuosien aikana, ja hyvä niin! Meidän mukanamme myös kuvauskalusto ja kuvaajan taidot ovat hieman kehittyneet. Niin se aika vain rientää, ja vaikka ruunan kuvista helposti tunnistaakin, ei sekään ole enää samannäköinen kuin tuolloin. Varsinkaan ensimmäisen 2010-kuvan kaltaista tarkkaavaista Jimppaa ei ole kameran edessä nähty aikoihin...

Yksi harvoista kuvista vuodelta 2009

2010
2010

2010
2010

 
2011

2011
2011

2011

2011

2011
Kuinka hauskaa vanhojen kuvien selaileminen onkaan, kun pääsee muistelemaan menneitä hetkiä ja huomaamaan, mihin ollaan tässä ajassa tultu. Etenkin lämpimät kesäkuvat laitumelta tuovat aurinkoisia muistoja mieleen, eikä kauheasti haittaisi, vaikka samanlaiset kelit saapuisivat pian tännekin... :)

2 kommenttia:

  1. Blogisi on arvosteltu http://avuilla.blogspot.fi/2015/02/tulokset-linkkaa-blogisi.html :)

    VastaaPoista