lauantai 3. syyskuuta 2016

Muutosten tuulia

Maastolenkillä kaverin kera

Kuten viime postauksessa jo mainitsinkin, sen kertainen valmennus oli minulle ensimmäinen ja viimeinen vähään aikaan. Asun nimittäin tämän syksyn Tanskassa vaihto-opiskelijana yliopistossa. Jimppaa en tietenkään voinut ottaa mukaan, joten muutos oli minulle melko suuri. Jimpalle ei niinkään, sillä se jatkaa omaa elämäänsä samalla tallilla samojen ihmisten kanssa vain minua lukuun ottamatta.

Löysin ruunalle syksyn ajaksi liikuttajan, joka käy pari kolme kertaa viikossa ratsastamassa. Näin Jimppa saa riittävästi liikuntaa, vaikken olekaan maisemissa. Liikuttajan lisäksi sitä käy hoitamassa ja liikuttamassa myös äitini, ja varalla on myös pari muutakin innokasta, jotka voivat tarpeen vaatiessa ratsastaa tai ajaa. Olen erittäin tyytyväinen, että asiat järjestyivät näinkin hyvin, eikä minun tarvitse olla ihan koko aikaa huolissani Jimpasta!

Linkki videoon
Kävin näyttämässä maastoja Jimpan liikuttajalle lainaratsun selästä käsin (vaikka jäimmekin heti jälkeen)

Vaikka vaihtoaika on vain muutama hassu kuukausi, olivat viimeiset päivät tallilla silti vaikeita. Jimppa ei näyttänyt ymmärtävän alkuunkaan, miksi sen omistaja oli välillä allapäin. Kävimme viimeisenä iltana maastossa ihan vain kahdestaan, ja Jimppa sai hurjan paljon rapsutuksia ja herkkuja.

Ensimmäinen viikko Tanskassa on nyt jo takana päin, ja voin sanoa, että täällä kyllä viihtyy hyvin. Kirjoitan vaihtoni ajan blogia, jonne kerron kuulumisiani ja kaikenlaista enemmän tai vähemmän tärkeää vaihdosta. Sitä pääsee lukemaan täällä.

http://hyggettaako.blogspot.dk/

2 kommenttia:

  1. Hauskaa ja antoisaa vaihto-opiskelua Tanskassa! Minuakin AMK:ssa kiinnosti mahdollisuus lähteä ulkomaille, mutta en hevosta raaskinut jättää. Sillä kun ei edes ollut käynyt muita hoitajia kuin minä. Ja poikaystäväkin taisi olla tyytyväinen, kun en maailmalle lähtenyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tää oli mullekin iso päätös, mutta onneksi löydettiin Jimpalle hyvä liikuttaja avuksi. :)

      Poista