perjantai 8. syyskuuta 2017

Porcupine game ja espanjalaista käyntiä

4.9.


Taas koitti tuulinen päivä, jolloin oli hyvä hetki treenata maasta käsin. Tällä kertaa Jimpan keskittyminen ei ollut kaikista parhain, minkä takia maastakäsittely jäi melko lyhyeksi ja yksinkertaiseksi. Parempi kuitenkin niin, kuin yrittää liian pitkään liian hankalia asioita, jos helpotkaan ei sillä kerralla suju moitteettomasti!

Aloitimme maastakäsittelyn fyysiseen paineeseen vastaamisella, eli Parellin Porcupine gamellä. Jimppa on yleensä melko herkkä vastaamaan paineeseen varsinkin takaosassaan, mutta tänään se olisi mieluummin tehnyt temppuja tai harjoitellut pohkeenväistöjä. Jätinkin tämänkertaisesta treenistä pois etuosan väistämiset kokonaan, sillä ne ovat muutenkin Jimpalle vaikeampia, joten oli mielestäni parempi pysytellä helpommalla tasolla.

Lopuksi treenasimme hetkisen espanjalaista käyntiä "loppukevennykseksi", ja Jimppa onnistui ottamaan pari hyvää askelta! Vielä kun se tajuaisi ottaa takajalat mukaan, eikä vain venyisi askel askeleelta kohti jooga-asentoja. :D

Videolla tämänkertaisesta treenistä materiaalia. Onko näitä ihan tylsä katsoa, vai saako tällaisista videoista jotain irti? Itselle ne ovat ainakin mielenkiintoista seurattavaa, kun näkee, miten itse toimii ja miltä kaikki näyttää ulospäin.


Linkki videoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti