perjantai 1. joulukuuta 2017

Jalkavaivoja ja Instagram-joulukalenteri


Niin siinä vain kävi, ettei marraskuulle ehtinyt kuin kaksi postausta. Nyt on kuitenkin kandi paketissa ja viimeistä palautusta vailla, joten minullakin on taas vähän enemmän aikaa muulle elämälle!

Jimpan kanssa pari viimeistä viikkoa on menty hyvin kevyesti. Pakkasten tultua ruuna onnistui loukkaamaan jalkansa kokkareisessa tarhassa, ja sitä ollaan paranneltu nyt kaksi viikkoa. Ensimmäisen viikon turvotus laski kylmäyksellä, mutta nyt nestettä on kertynyt jalkaan uudestaan - joskin vähemmän kuin ensimmäisellä kerralla.

Koska kaksin aina kaunihimpi, Jimppa veti takajalkaansa impparin plussakelien tultua. Haavajalkaa on pesty, kylmätty, kääritty hauteeseen ja suihkuteltu haavaspraylla, mutta ainakin vielä se vähän turvottelee. Jimppaa tuntuu haittaavan enemmän etujalan turvotus kuin tämä impparijalka, vaikka siihen nestettä onkin kertynyt enemmän.

Jimppa on siis saanut lähinnä lomailla - tai siis saikkuilla - paria kävelylenkkiä lukuun ottamatta. Se on ottanut liikuntatauon yllättävän hyvin, eikä ainakaan vielä näytä merkkejä liiasta energiasta. Toivon vain, että jalkojen turvotus laskisi tavallisella hoidolla, eivätkä ne kaipaisi eläinlääkäriä. Jatkamme siis hoitoa ja toivomme parasta!

Blogissa ei ole ollut kokonaista joulukalenteria, eikä sitä tule vielä tänäkään vuonna. Sen sijaan ajattelin julkaista 24-luukkuisen joulukalenterin blogin Instagramissa (@nelistelya)! Toki tänne bloginkin puolelle tulee jouluisia postauksia, sillä ainakin pari suunnitelmissa olevaa kalenteriluukkua julkaisen myös blogissa.

Laittakaahan siis blogin Instagram seurantaan, sillä jouluun asti tulen julkaisemaan siellä päivittäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti