Ystävänpäivän hamppukahvit ja tavallista tallielämää - mun päiväni

by - 14.2.20

Kaupallinen yhteistyö Murtolan Hamppufarmin kanssa


Tänä vuonna ystävänpäiväkahvittelut tuli vietettyä hieman etuajassa, mutta ainahan se on mukavaa istua saman pöydän ääreen kahvittelemaan, oli päivä mikä hyvänsä!

Vanhempani kävivät vierailulla täällä meillä, joten täytyihän sen kunniaksi leipoa jotain makeaa kahvin seuraksi. Halusin kokeilla uutta hamppukahvia, joten päädyin leipomaan mokkapaloja, vaikka olenkin aina epäonnistunut kuorrutteen teossa. Vähän jännitti, miten kuorrutteen tällä kertaa kävisi, mutta sain sen vihdoinkin onnistumaan! Se määrä tomusokeria, mitä täydelliseen kuorrutteeseen pitää tunkea, on ihan valtava! Mutta ainakin se on suussa sulavan hyvää.

Käytin mokkapaloihin ihan tavallista mokkapalaohjetta, mutta kuorrutteeseen keitin tavallisen kahvin sijasta hamppukahvia. Itse en juo kahvia, mutta leivonnaisissa se menee siinä missä muutkin. Avomieheni mielestä hamppukahvi maistui tavalliselta, hyvältä kahvilta, mutta siinä oli pähkinäinen vivahde. Kahvin pussissa makua puolestaan kuvaillaan suklaiseksi, eli se on täydellinen valinta mokkapaloihin!

Vanhempani eivät ole koskaan kokeilleet hamppukahvia tai juuri muitakaan hampputuotteita, mutta mokkapalat olivat heidän mielestä oikein onnistuneet. Kahvipöytään kuului myös vähän pientä suolaista naposteltavaa hamppusnacksien muodossa, joista tulikin nopeasti kaikkien suosikkeja.

Aiemmin päivällä kävin myös Jimpalla maastossa yhdessä toisen ratsukon kanssa. Sää oli mitä mahtavin maastoratsastusta ajatellen, ja lenkki sujuikin mukavasti. Suureksi harmiksi ihana talvisää vaihtui viikon alussa jäähän ja tuuleen, joten nyt saa taas jännittää, milloin seuraavan kerran päästään nauttimaan hyvistä pohjista. Toivottavasti pian!

Kuvasin päivältä my day -videon, jonka pääset katsomaan alta. Siitä tuli aika pitkä, joten kommentoi alas, jos jaksoit katsoa loppuun!



Lue myös nämä!

0 kommenttia