Perjantai 13 kuvina (+ video)

by - 14.9.13

Heippa!

Perjantai 13 oli meille tuiki tavallinen perjantai. Minulla oli vapaapäivä, joten ajattelin tehdä yhden ehdotuksen erikoispostauslistasta. Tällä kertaa se oli päiväni kuvina! :)



Heräsin vähän ennen yhdeksää ja laitoin aamupalaksi ruisleipää, turkkilaista jogurttia sekä teetä. Pukeuduin ja meikkasin kaikessa rauhassa, kun ei ollut kiire minnekään.



Lähdimme Nitan kanssa lenkille, ja treffasimme samalla kaverin kanssa. Kiersimme vähän päälle viiden kilometrin lenkin, ja Nita pääsi sen jälkeen pesulle pyörittyään itsensä ihan likaiseksi ulkona.



Olin jonkin aikaa koneella, kunnes lähdin pikavisiitille työkkäriin. Sen jälkeen olikin aika syödä jotain, ennen kuin piti lähteä tallille.

Matkalla tallille puoli viiden aikaan.


Menimme maneesiin irtojuoksuttamaan hevosia, mutta ennen sitä lämmittelimme liinassa. Jimppa toimi jo paljon paremmin, ravi nousi nopeammin kuin ennen ja vauhtiakin sai lisättyä jo vähän enemmän! Vasempaan kierrokseen Jimppa olisi halunnut vain laukata, vaikka yleensä liinassa se ei suostu menemään kuin käyntiä ja ravia.



Jimppa meni ihan hyvin, vaikka se ei kauheasti irrotellutkaan. Jouduin välillä ottamaan sen hetkeksi syrjään, jotta kaveriheppa saisi päästellä lujempaa, sillä Jimppa piti muuten koko ajan huolen siitä, että mentiin juuri niin hitaasti kuin hän itse halusi... Heti jos kaveri yritti pujahtaa ohi, Jimppa veti korvat luimuun ja palautti hevosen takaisin omalle paikalleen. :D Oikeaan kierrokseen poni lähti kaikkien yllätykseksi laukkaamaan, vaikka yleensä se vetelee menemään pelkästään ravilla. Siihen sen vauhdit sitten hyytyivätkin, ja Jimppa hölkkäili loppuajan kaikessa rauhassa.

Linkki videoon



Tallilla huuhtelin eniten hionneet kohdat lämpimällä vedellä ja puhdistin Jimpan takajalassa olevan haavan, jonka syntyperästä ei ole tietoa. Luultavasti se on tullut tarhassa, mutta en tiedä, mihin siellä ruuna olisi jalkansa lyönyt.



Iltapalaksi tein lämpimiä voileipiä ja aloin valmistelemaan tätä postausta. Sen julkaisu jäi kuitenkin tälle päivälle, koska en enää jaksanut alkaa odottelemaan Youtuben latausaikoja... :D

Lue myös nämä!

0 kommenttia