sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kevätilta maastossa

Kypäräkamera päähän ja matkaan!
Kyllä se kevät saapui sittenkin, vaikka pitkään vaikutti siltä, että talvi jatkuisi kesään asti. Jimppa on vaihtanut karvaansa hurjaa vauhtia, ja hanget jättäneet jälkeensä paljon vettä ja mutaa. Jokainen tallireissu täytyykin aloittaa hevosen jalkojen pesemisellä, sillä mutaiset tarhat tekevät myös mutaiset jalat.

Eräs päivä lähdimme Jimpan kanssa ulkoiluttamaan kypäräkameraa, joka sääennusteen luvattua mahdollista sadetta paketoitiin vesitiiviiseen koteloon. Kaikeksi onneksi taivaalta ei satanut lenkin aikana mitään, vaan saimme nauttia maastoilusta upeassa ilta-auringossa. Jimppa oli mahtava, ja ensimmäistä kertaa saimme otettua oikeasti reipasta laukkaa hackamoreilla. Jarrut toimivat moitteettomasti, ja Jimppa pysyi laukkojen jälkeen helpommin ravilla kuin aiemmin.

Lenkin statistiikat olivat 13 km ja 10,4 km/h, ja tämän sain tiivistettyä alle kuuden minuutin videoon. En tiedä jaksaako kukaan muu näitä katsoa kuin minä itse. Omasta mielestäni on hauska seurata maastolenkkejä selästä käsin, vaikkei se yleensä kovin jännittävää olekaan. Siitä huolimatta, tässä video meidän keväisestä maastoretkestä!

Linkki videoon

4 kommenttia:

 1. vau täytyy kyllä sanoa että en tiennyt että ylivieskasta löytyy näin kivoja maastoja! jopa hieman kateellinen taidan olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin täältä raviradan lähettyviltä löytyy jonkin verran todella hyväpohjaisia reittejä, mutta aina niitä voisi olla enemmänkin! :D Itsekin aina kateellisena ihastelen, kun törmään paikkoihin, joissa upeita maastoreittejä on loputtomasti...

   Poista
 2. Oi kuinka kivan näköinen maastoreissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Voin sanoa, että oli myös kivan tuntoinen lenkki! :)

   Poista