perjantai 8. toukokuuta 2015

Potkupalloilua

Kevään ensimmäiset vihreät
Muuttoni jälkeen rennot maastakäsittely- ja temppuhetket ovat käyneet harmittavan vähiin. Yleensä "oikea" treenaaminen on mennyt maastakäsittelyn edelle, vaikka ilman jälkimmäistä emme varmaan olisi päässeet mihinkään. Asiaan oli kuitenkin tultava muutos, ja sen tähden kaivelin varaston perältä pimeyteen jääneen pomppupallon, joka on aiemminkin blogissa vieraillut.


Mitä sä teet ja saanks mäki?
Pitkän harjaussession jälkeen haimme yhdessä leipää herkkulaukkuun ja suuntasimme kentälle. Koska kenttä oli vasta kunnostettu, siinä ei ollut aitoja, joten varmuuden vuoksi pidin Jimpan kiinni narun päässä. Ruunaa olisi kiinnostanut maasta nousseet juurakot paljon enemmän kuin joku tylsä pallo.

Pallo oli Jimpalle ennestään tuttu, joten se alkoi heti kuopimaan sitä, kun ponin ohjasi pallon lähettyville. Välillä se puski sitä eteenpäin turvallaan, jolloin se sai isot kehut ja vähän ekstranameja palkinnoksi. Potkiminen vei silti voiton ainakin tällä kertaa. Pallon töniminen olisi siinä mielessä parempi vaihtoehto, ettei sitä tarvitsisi koko ajan olla hakemassa jostain aivan toiselta suunnalta tai Jimpan jalkojen välistä. :D

Linkki videoon

Lopuksi yritin itsenäisesti ottaa Jimpasta rakennekuvaa, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Silloin, kun ruuna suostui seisomaan paikoillaan, eikä tullut heti luo, se seisoi niin epäryhdikkään ja tylsistyneen näköisenä, ettei siitä kehdannut edes ottaa kuvia. Tässä tapauksessa rentous ei ollutkaan niin hyvä juttu, vaan ponin olisi pitänyt olla tarkkaavaisempi. Ehkä toisen henkilön kanssa ruunasta saisi ryhdikkäämmän, kun sitä olisi joku ohjaamassa vapaana seisoskelun sijaan.

Rentoutumishetken jälkeen kävimme vielä kävelylenkillä vähän vilkkaampaa tietä pitkin. Trampoliinilla pomppivat lapset ovat yhä Jimpan mielestä maailman kamalin juttu, mutta maastakäsin nekin ohitettiin kaikessa rauhassa. Maneesilla oli parhaillaan käynnissä estekisat, joiden ääniä ja taustamusiikkia saimme kuunnella ohi kulkiessamme. Lenkin lopuksi poni sai juoda melassivettä ihan vain jotta se oppisi juomaan paremmin, ja sitten se pääsi takaisin ulkoilun pariin vapaapäiväänsä viettämään.

Vaari menisi melkein varsasta kokonsa puolesta :D

Herkkuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti