Jimppa 16 vuotta

by - 8.6.15

Sweet sixteen!
Tänään vietettiin Jimpan kuudennettatoista syntymäpäivää. Aurinkoinen maastolenkki ja paljon laukkaa, mikäs sen parempaa!



Jimppa rohkaisi mielensä maastolenkillä, kun kiersimme metsäreitin kautta ja ylitimme ensimmäistä kertaa solisevan ojan ylittävän vinon puusillan ratsain. Olemme aiemmin menneet sen yli taluttaen ja kerran ohjasajaen, mutta nyt Jimppa uskalsi astella sillan yli aivan itse, eikä se edes epäröinyt! Vähän piti tietenkin olla varuillaan ja käynti muuttui astetta reippaammaksi, mutta siitä huolimatta olin hyvin ylpeä vaarin rohkeudesta. Vesi lähes kaikessa muodossa on sille todella epäilyttävää varsinkin, jos se pitää jotain ääntä.

Ai mitennii en saa tulla lähemmäs?
Tänä vuonna Jimppa ei saanut synttärikakkua, mutta se sai nauttia laitumen antimista hyvässä säässä ja hyvässä seurassa tarhakaverinsa kanssa. Vielä ei ole ötökät kiusanneet ruunaa, mutta eiköhän niitäkin ala kohta olla liiaksi asti häiritsemässä. Kesää varten päätimme tällä kertaa kokeilla EcoKoivun paarmaöljyä (tiedote), jota on ainakin kehuttu toimivaksi. Toivottavasti se pitää kiusankappaleet loitolla!

Hyvää syntymäpäivää Jimmy-vaarille, taas on yksi vuosi lisää mittarissa, mutta se ei menoa haittaa! ♥

Haju on ainakin melko voimakas, joten sen perusteella tämä voisi toimiakin!

Lue myös nämä!

2 kommenttia