torstai 25. kesäkuuta 2015

SportsDirectin paketti, uudet kengät sekä suojat sileän treeniin


Nyt on aika esitellä uusia ostoksia, joita on tullut hankittua vähän enemmän kuin yleensä. Tilasin SportsDirectiltä alennuksesta urheiluvaatteita, minkä lisäksi tilasin itselleni uudet ratsastuskengät ja löysin alennuskorista Jimpalle suojat ratsastukseen. Kaikki ostokset olivat enemmän tai vähemmän tarpeellisia. Tosin varmasti olisin selvinnyt ilman uusia ratsastushousuja, mutta...

QHP Manilla -jodhpurit nahkaa, 64 euroa
Voitin jokin aika sitten Blogitallin arvonnassa 20 euron lahjakortin Cavallo Pro Shopiin, ja päätin sijoittaa sen uusiin ratsastuskenkiin. Edellisissä olikin jo hieman häiritsevän iso reikä sisäreunassa, josta meni sisälle kaikki vedestä sorakiviin. Valitsin uusiksi jalkineiksi QHP Manilla -merkkiset nahkaiset jodhpurit, joiden hinta oli 64 euroa. Tykästyin kenkien siroon ulkomuotoon, ja jalassa ne tuntuivat sisäänajamattominakin hyviltä. En tiedä, milloin raaskin ottaa nämä käyttöön, sillä tällä hetkellä joka paikka on yhtä mutavelliä ja Jimpankin liikutus koostuu lähinnä talutus- ja maastolenkeistä.

Edessä vetoketju, ympärillä koristetikkausta

Karrimor Xlite -juoksupaita, 10,80 euroa
 Pitkähihaisia paitoja ei koskaan ole liikaa varsinkin kun ottaa huomioon, että t-paitakelejä ei täällä ole kuin hetken aikaa. Tekninen juoksupaita on omiaan ratsastukseen, minkä lisäksi se eksyy varmasti päälle myös juoksulenkeille. Värikin sopii tiimin väriin!

Kätevä tasku esimerkiksi puhelimelle paidan takana

Requisite -ratsastushousut, 16,20 euroa
 Ainoa heräteostos tällä kertaa on tässä. Ihanan väriset ratsastushousut, joissa kokopaikat olivat harmillisesti tavallista kangasta. Mutta ei hätää, sisäinen DIY-ihmiseni aikoo korjata tilanteen tarrasukista tutulla silikoninesteellä, jota myytiin Sock-Stop -nimellä hintaan 5,95 e! Pieni pito housuissa ei todellakaan ole haitaksi meidän tapauksessamme.

Karrimor -juoksuhousut, 19,19 euroa
Pääostokseni SportsDirectiltä olivat nämä juoksuhousut, jotka muistaakseni oli suunniteltu maastojuoksua varten. Alennus näissä oli todella hyvä, sillä yli 80 euroa maksavat housut lähtivät nyt alle kahdenkympin! Kelpaa juoksennella näissä, ja matkaratsastuksessakin tällaiset olisivat varmasti mukavat jalassa, mutta pito taitaisi nahkasatulassa olla turhan olematon minun makuuni. Polvissa näissä on kivat vahvikkeet ja takana lahkeissa vetoketjut. Vyötärön mintunvihreä resori oli myös mukavan tuntoinen päällä, ja löytyi takaa tietenkin pieni tasku puhelinta tai muuta sellaista varten.

Eurohunterin harjoitussuojat. 17,50 euroa
Kärkkäisen alennuskorista löytyi meille hankintalistalla olleet suojat sileän treeniin. Olen laiska pintelöijä, joten tällaiset harjoitussuojat sopivat käyttöömme hyvin. Vielä nämä eivät ole päässeet kokeiluun, mutta eiköhän sekin aika joskus koita, kunhan Jimppa sen taas kestää.

Tällainen kokonaisuus tällä kertaa! Vielä pitäisi löytää hyvät juoksukengät, joilla matka taittuisi pehmeämmin kuin nykyisillä lenkkareillani. Vaikka vielä en olekaan siinä kunnossa, että oikeasta juoksemisesta voisi puhua, olisivat kunnon kengät hyödyksi jo alkutaipaleella. Pikkuhiljaa myös tämä ratsukon toinen osapuoli saa kuntoaan kohotettua matkaratsastusta varten! :)

2 kommenttia:

  1. Kuinka kauan kesti suunnilleen että paketti tuli perille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seitsemän arkipäivää, tuotiin suoraan kotiovelle. :)

      Poista