Apua vatsan paranemiseen ja uudet hackamoret

by - 19.3.16


Satuloiden kokeilu siirtyi ensi viikkoon, mutta tilaamani paketit saapuivat heti tilausta seuraavana arkipäivänä. Jouduin kuitenkin odottamaan viikonloppua, että pääsisin niihin käsiksi.

Tilasin Börjes Kotimäeltä Jimpan mahan avuksi Anicol Boulardii for animals -valmistetta, joka auttaa hiivan liikakasvuun sekä limakalvovaurioihin, eli myös mahahaavaan. Se tuottaa soluille tärkeää rakennusainetta, polyamiineja, jotka edistävät haavojen ja tulehdusten paranemista limakalvoilla. 26 annoksen paketti maksaa 62,90 euroa, mikä ei ole suuri hinta verrattuna muihin mahahaavalääkkeisiin, jotka eivät niinkään paranna haavoja, vaan suojaavat vatsaa, jotta haavat ehtivät parantua. Kokeilen nyt syöttää aluksi yhden paketin Jimpalle, jotta näen, onko sillä mahaan vaikutusta, ja hankin toisen samanmoisen, jos näen sen tarpeelliseksi.


Kyselin valmentajaltakin kokemuksia kyseisestä valmisteesta, mutta hän ei ollut itse sitä käyttänyt. Hän suositteli kuitenkin syöttämään kuurin jälkeen maitohappobakteerikuurin, jotta vatsaan syntyisi hyviä hiivoja poistuneen hiivan tilalle. Niinpä lisäsin ostoskoriin kilon maitohappobakteeripurkinkin, jolla hintaa oli 18,50 euroa. 

Nappasin alennustuotteiden joukosta Jimpalle myös kilon pussin sokeroimattomia porkkananameja. En osaa sanoa, mitä mieltä Jimppa niistä on, mutta ainakin se ne suostuu syömään. :D


Olen jo pitemmän aikaa halunnut hankkia Jimpalle kukkahackamoret tavallisten rinnalle, koska niillä tavallisilla varrellisilla hackamoreilla on hankala ratsastaa muuten kuin maastossa. Nyt sitten silmiini osui nämä Markus Holst Center -hackamoret, jotka olivat edulliset ja vaikuttivat juuri sellaisilta, joita kaipasinkin. Verkkokaupassa oli tarjolla myös varrellisia kukkahackamoreja, mutta nämä olivat mielestäni paremmat meidän käyttöömme. Ainoa juttu, mikä vähän näissä haittaa, on se, että tilasin ne messingin värisinä, kun muistelin Jimpan vanhoissa suitsissa olevan messinkiset soljet. Mutta nepä olivatkin hopeiset! Uskoisin kuitenkin, että väristä huolimatta ne toimivat yhtä hyvin kuin hopeisetkin. :D 

Tällaisilla uutuuksilla jatketaan. Toivottavasti Boulardii-valmiste auttaisi, ja Jimpan vatsa olisi taas ehjä ja kivuton! Onko kukaan muu kokeillut tätä valmistetta, ja oliko siitä apua?

Lue myös nämä!

0 kommenttia