keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Hyvän sään ei-niin-hyvä luoksetuloharjoitusAina ei ole hyvä päivä kouluttaa, vaikka sää olisikin mitä parhain. Maanantaina päätin, että synttäreideni kunniaksi vuorossa olisi maastakäsittelyä. Kun aurinkokin paistoi pitkästä aikaa, ei ollut mitään syytä jättää kameraa kotiin!

Sain joululahjaksi kameranjalan, jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. Vaikka videon rajaus ei vielä onnistunut täysin, niin ainakin kuva on nyt suora! Edellisissä yksin kuvaamissani maastakäsittelyvideoissa horisontti oli yleensä ihan vinksallaan, joten tämä on jo iso parannus entiseen.

Harmikseni itse treeni ei lähtenyt sujumaan oikein millään. Jimpan keskittyminen harhaili, oma keskittymiseni harhaili, kädet loppuivat kesken ja Jimppa oli motivoituneempi etsimään jäätynyttä ruohoa lumen alta kuin suorittamaan jotain ruisleipäpalaa vastaan. Aluksi yritin harjoitella espanjalaista käyntiä, mutta siitä ei tullut mitään, kun käsiini mahtui joko raipat tai nami ja naksutin, vaikka olisin tarvinnut ne kaikki yhtä aikaa tehokasta koulutusta varten! Niinpä siirryin treenaamaan jotain, mitä emme muistaakseni ole aikaisemmin tehneet: luokse tulo käskystä.

Tällä kertaa kokeilin kirjoittaa videoon kommentteja harjoituskerrasta. Näin siitä ehkä saa irti enemmän varsinkin, jos ei ole varma, mitä siinä pitäisi nähdä. Olisi toki kiva kuulla, mitä mieltä olette kommentoidusta videosta - auttoiko se seuraamaan videon kulkua tai ymmärtämään prosessia paremmin? En olekaan tainnut vielä videoida ensimmäistä harjoituskertaa aikaisemmin, joten nyt pääsette näkemään koulutuksen alkuaskelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti