Meidän ensimmäinen imppari

by - 24.4.13

Heippa!

Tosiaan, Jimpalle tuli imusuonentulehdus pari päivää sitten oikeaan takajalkaan. Siinä oli pieni reikä, joka oli jo ehtinyt umpeentuakin. Jimppa ei ontunut tai arkonut mitenkään, mutta jalka oli polvesta ja vähän sen alapuolelta turvoksissa. Saatiin lainata muiden tallilaisten betadineja ja vanua, kun omia ei ollut (käytiin heti ostamassa perusbetadine ja pesubetadine omaankin laatikkoon :D) ja laitettiin jalkaan yöksi haude. Seuraavana päivänä se oli jo parempi, kävin taluttelemassa Jimppaa ja käärin jalan vielä uudestaan yön ajaksi.


Tänään jalka ei enää ollut turvoksissa tai erityisen lämmin, ja koska ei satanut, lähdimme maastolenkille. Jimppa oli aika virkeä ja sen reippautta nosti yllättävän kova tuuli. Talli on sen verran suojaisassa paikassa, ettei sinne tuule juuri ollenkaan, joten niinkin kova tuuli tuli minulle yllätyksenä! Kävelimme hiittisuoralle, jonka kiersimme ravissa kerran molempiin suuntiin. Sitten jatkoimme peltotietä pitkin, tosin minun piti vähän huijata Jimppaa, että päästiin jatkamaan matkaa eteenpäin. Se joskus saattaa tehdä stopin, eikä suostu liikkumaan kuin takaisin kotiin päin... Koska en nyt ole ottanut raippaa mukaan lenkeille, käänsin Jimpan ympäri ja suuntasin tielle uudestaan ravissa. Tällä kertaa matka jatkui normaalisti :D

Se alkaa jo kiiltää!

Tallilla pesin jalat ja löysin leipälaatikosta patongin, jolla oli hyvä tehdä porkkanavenyttelyt. Jimppa venyttelikin nyt oikein kunnolla, eikä selkä tuntunut ihan niin jumiselta kuin mitä se viime päivinä on ollut. Ensi maanantaina Jimpalla olisi hieronta-aika, joten siihen asti mennään liikutuksen ja arnikan avulla eteenpäin! :)

Lue myös nämä!

2 kommenttia

  1. Oh noes! Impparit on syvältä ): Täällä vasta yksi parantumaan päin :) Toivottavasti menee nopeasti ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Onneksi me päästiin näin vähällä, eikä tämän kauempaa tarvinnut sen kanssa elää :) Toivon mukaan teilläkin parannutaan nopeasti!

      Poista