Varma kevään merkki: muutto uuteen talliin

by - 5.4.13


Heippa!

Nyt ollaan sitten suoritettu jokakeväinen tehtävämme - muutto. Itse asiassa muuttopäivä oli 2.4., joten ollaan me tässä ehditty jo vähän sopeutua uuteen paikkaan. :)

Tiistaiaamuna meillä olikin aamutalli - viimeinen sellainen! :( Pakkasimme viimeisetkin tavarat kaapeista pois siinä samalla ja kävimme viemässä kärryt uudelle tallille valmiiksi. Kotona pesin kaikki Jimpan harjat sekä harjapakin, harjasin fleeceloimesta purut pois ja valikoin tärkeimmät tavarat tallille menevään muovilaatikkoon. Kyllä sitä tavaraa vaan kertyy nurkkiin melkein huomaamatta!




Illemmalla kävin hiittisuoralla ratsastamassa Jimpan ennen muuttoa. Menin aika vähän aikaa, mutta Jimppa sai silti vähän hikeä pintaan. Sitten lähdimmekin kävelemään uudelle tallille! Matka meni hyvin, eikä Jimppaa ihmetyttänyt uudet maisemat juuri ollenkaan. Se sai mennä suoraan karsinaan, jossa sitä odottikin heinäkasa valmiina. Jimppa oli heti kuin kotonaan, eikä ollut ollenkaan levoton tai hämillään, kuten se yleensä on ollut.


Keskiviikkona työskenneltiin maastakäsin tallin kentällä. Aluksi Jimppa ei kuunnellut ollenkaan, vaan huuteli muille ja katseli ympärilleen koko ajan. Sitten se alkoi rentoutumaan ja kuuntelemaan, eikä enää tuijotellut ylimääräisiä. Harjoiteltiin joitakin temppuja, ja tulin siihen tulokseen, että olen valinnut liian samankaltaisen merkin kahteen eri tehtävään... Jimppaa alkoi ärsyttämään, kun se ei ymmärtänyt, mitä oikein halusin :D Viimeiseksi tehtiin vielä porkkanavenyttelyt ja parit peruutukset, sitten Jimppa pääsi talliin.

Torstaina kävin maastossa. Jimpan piti taas vähän huudella alkumatkasta, kun joku toisen tallin hevosista hirnahti sen kuullen. Kävimme hiekkatien ja peltopolun reippaassa vauhdissa. Hiekkatiellä vastaan tuli ravuri römisevine kärryineen, joten Jimppa näki parhaaksi hypätä ojaan. Nopeasti se kuitenkin loikkasi takaisin tielle, kun hanki ei kantanutkaan :D Kotiin päin ei millään voinut mennä ravia, vaan Jimppa vaihtoi laukalle ihan koko ajan... Kotimatkalla vastaan tuli auto hevostrailerin kanssa, mutta Jimppa ei sitä säikähtänyt! Yleensä ruunaa pelottaa kaikki autot, jotka vetävät jotain perässään, mutta nyt se vain katsoi epävarmasti koppia, eikä lähtenyt hyppelehtimään minnekään.




Kuten aikaisemmin jo mainitsin, tavaraa on kertynyt nurkkiin pölyttymään aika paljon, joten pistin pystyyn blogikirppiksen! Sen löytää tuosta sivusta muiden sivulinkkien muassa. Vielä puuttuu joiltakin tavaroilta kuvat, eikä listassa ole vielä ihan kaikkia myytäviä asioita.

Tästä minun päiväni koostuu nykyään...

Lue myös nämä!

6 kommenttia

  1. Tosi ihana ulkoasu :) Varsinkin tuo häälyvä yhteiskuva taustalla luo ihanan tunnelman :)

    ps. Haastoin sinut blogissani :)
    http://kuolaimessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mistä blogi on saanu nimen nelistelyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sillä mitään erityistä tarinaa taida olla. Kun aloitin blogin, halusin sille jonkun kivan nimen (ei ollut vielä Jimppaakaan), ja jostain syystä päädyin Nelistelyyn :D Laukkaaminen on mukavaa ja pellolla nelistäminen vielä hauskempaa!

      Poista
  3. Kiitos liittymisestä, blogisi löytyy nyt Omituisten otusten blogilistauksesta! Vastalinkitys sallittua, mutta ei pakollista :)

    VastaaPoista