Kevyttä maastoilua

by - 24.5.13

Heippa!

Jimpasta on tullut oikea laiskimus nyt, kun aurinko paistaa ja on lämmin. Se haluaisi olla vain ulkona, ja on jo kerran tai kahdesti yrittänyt lähteä karkuun tarhasta haettaessa. :D Ei se kauas jaksa lähteä, vaan pysähtyy vähän matkan päähän odottamaan.

Eilen(kin) oli lämmin päivä, ja raukeana karsinassa seisova Jimppa ei vaikuttanut kovin innokkaalta lenkkeilijältä. Suunnitelmissa oli mennä seuran kentälle, mutta siellä taisi olla jonkun tunti menossa, joten emme viitsineet mennä aiheuttamaan katastrofia. :D Jatkoimme suosiolla hiittisuoralle, jolla Jimppa vähän virkistyi.

Ratsastajalla menossa asennon korjaus :D

Alkuravit sujuivat yllättävän rauhallisesti, vaikka yleensä Jimppa innostuu heti hiittisuoralla menemään lujaa. Nyt se kuitenkin jolkotteli kaikessa rauhassa maisemia katsellen (ja tuulessa humisevia puskia vähän säikkyen).

Ensimmäiset laukannostot olivat aika säälittäviä, kun ratsastaja yritti epätoivoisesti nostaa laukan ilman pukkeja. Kyllä se siitä nousikin, mutta pysyi yllä vain kaksi-kolme askelta, kun minä jarrutin istunnalla heti alkuun... :D Kun Jimppa tuntui hyvältä, uskalsin ottaa kunnolla laukkaa. Siitä ruuna sitten syttyikin!



Ensimmäisillä pitkillä laukoilla Jimppa tuntui yhdessä välissä siltä, kuin se aikoisi heittää takapuoltaan, joten otin vähän enemmän kiinni ohjista ja pyysin sitä eteenpäin. Tunne hävisikin heti, kun Jimppa ei voinut enää keskittyä perseen lennättämiseen. :D Otimme pari kertaa reippaammat pätkät ja sitten vielä vähän ravia ennen kotiin lähtöä.

Paluumatkalla jäin vielä hetkeksi pyörimään käynnissä klinikan pihalle tehden vähän voltteja ja pysähdyksiä. Sitten lähdimmekin takaisin tallille, missä ruoka jo odotti syöjäänsä!



Lyhyesti vielä tästä päivästä tähän loppuun. Käytiin lyhyt maastolenkki raviradan takaa, ja Jimppa meni hyvin! Mentiin oikeastaan koko lenkki ravissa, jos ei alku- ja loppukäyntejä lasketa. 

En tajua, mistä yhtäkkiä kaikki ötökät heräsivät pörräämään joka puolella! Jimpan pää oli ötökkäpilven ympäröimä, ja minullakin oli kova työ pitää kaikki hyönteiset poissa silmistä... Kaikki ötökkäkarkotteet olivat tietenkin kotona varastossa, mutta ensi kerraksi otan kyllä ne kaikki mukaan!

Lue myös nämä!

2 kommenttia

  1. mageita kuvia!:) vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista