Kuvarikas lauantai tallilla

by - 9.11.13

Heippa!

Nyt tulee kuvia ja monta! Sain tänään viettää oikein luksusaikaa tallilla aivan yksikseni, joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja napsin Jimpasta kuvan jos toisenkin... :)



Linkki videoon

Uusi, aivan ihana riimu, jonka voitin arvonnasta Merin blogista!


Syksyn riemut...

Puhdasta tuli!

Jimppa valmiina lenkille



Välipalaa liikunnan jälkeen


Nyt taisi jäädä varpaat alle!

Kaikkea pitää haistaa...

... ja maistaa

Linkki videoon

Kylmäysletkut ja loimi lämmittämään




Sitten poni käytävälle venyteltäväksi


Meidän pintelipatjojen henkivartija

Kumisukahierontaa

Kylmäsavet jalkoihin

Valokuvauksen multihuipentuma osa 1

Valokuvauksen multihuipentuma osa 2

Kävimme siis taas maastossa. Aina ehtii tulla pimeä, vaikka lähtisi muka kuinka ajoissa tahansa... emme siis ehtineet käydä suunnitelmissa ollutta pitempää lenkkiä tälläkään kertaa! Menimme oikeastaan koko matkan ravissa, käyntiä tuli ehkä plusmiinus 2 km. Jimppa oli kiva, vaikka välillä mörköjä löytyi joka puskasta (etenkin yhdestä pusikosta hyökkäävä lintu sai Jimpankin lähtemään lentoon). Kotiin päinkin se tyytyi hölkkäämään nättiä vauhtia, vaikka yleensä siltä löytyy aivan uutta puhtia kotia kohti käännyttäessä.

Viime tiistaina oli muuten Mervi Pakolan valmennus! Jimppa oli aluksi aivan hirveä, kun edellisen tunnin hevoset lähtivät ja se jäi yksin uuden tuttavuuden kanssa. Oli lähellä, etten tullut heti alussa alas selästä, kun Jimppa pyörähteli ympäri ja sinkoili joka ilmansuuntaan... sitten se rauhoittui ja homma alkoi taas sujumaan! Oikea laukka nousee aina vain helpommin ja pysyy yllä paremmin, olemme nyt yrittäneet laukata suoraankin lyhyitä pätkiä. Vielä se ei pysy yllä suoralla, mutta kyllä se siitä! Harjoittelimme myös pohkeenväistöä maneesin seiniä hyväksikäyttäen, ja Jimppa tajusi idean supernopeasti. Seuraavaa kertaa odotellessa! :)

Jimppa maistoi myös autoa... hups! :|

Lue myös nämä!

6 kommenttia

  1. Ihana tuo riimu =)
    Käykö Mervi Ylivieskan maneesilla pitämässä valmennuksia? Onko teitä kuin monta? Vois ihan hyvin yrittää joskus päästä hepalla mukaan, jos vielä mahtuu ja ajat sopii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä käy. Nyt viime kerralla meitä oli kuusi: erikseen omat ryhmät maastakäsittelijöille ja ratsastajille, sekä yksärit ratsutettaville. :) Mukaan mahtuu kyllä! Mervi ilmoittaa tulevista valmennuksista omilla sivuillaan täällä, ja siellä on myös yhteystiedot, mistä kysyä lisätietoja.

      Poista
    2. Millaiseen aikaan teillä oli viimeksi valmennus? Kun mulla on navetta, niin lypsyaikaan ei pääse ikinä mihinkään =(

      Poista
    3. Viime kerralla oli 16-18, mutta aikaisemmin/myöhemminkin sopii, jos vaan muita pääsee samaan aikaan (paitsi jos haluaa yksärin) :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jimppa kiittää! Kyllähän sitä kelpaa katella... ;)

      Poista