Aattomaasto

by - 27.12.13

Jouluaattona lähdimme Jimpan kanssa pitkälle maastolenkille. Kävimme tutkimassa outoja reittejä, ja Jimppa meni todella rohkeasti uusia teitä pitkin! Melkein koko lenkki paineltiin ravissa, mutta välillä otettiin vähän pitempiäkin käyntipätkiä. Laukkasimme myös muutamaan otteeseen, ja Jimpalle tuli vähän hikikin. Pakkasta ei ollut juuri ollenkaan, eikä maastossa tullut ketään muuta vastaan, joten kyllä kelpasi lenkkeillä luottoratsun kanssa!

Videosta tuli erittäin pitkä, mutta toivottavasti edes sen verran järkevä, että sitä jaksaa katsoa! Valitettavasti en saanut videota ihmisten ilmoille joulun aikaan, mutta ehkä jokainen on vielä pari päivää myöhemminkin joulufiiliksissä? :)


Linkki videoon

16 km, 10,4km/h

Jimpan joululahja, joka maistui todella hyvin! (Omena vain vaihtui pienempään ja vihreään)



Jimppaakin oli muistettu ihan oikealla lahjalla!

Paketista paljastui meidän värinen villaloimi, jota olin aiemmin ihastellut :)

Kyllä nyt kelpaa!

 Joulupäivänä lähdimme maasta käsin lenkkeilemään. Aluksi oli tarkoitus vain kiertää pieni lenkki maastossa, mutta pian löysimme itsemme pyörätieltä. Kävelimme sitä pitkin takaisin tallille, ja Jimppa oli taas todella hienosti! Ohi ei ajanut kuin henkilö- ja pakettiautoja, joten mitään oikeasti pelottavaa ei näkynyt, mutta silti poni kulki kuin kunnon koira mukana. Lenkkeilijöitä varmaan vähän ihmetytti hieman isompi lenkkikaveri :D 4 km tuli lenkin loppupituudeksi, ihan sopiva palauttelukävelyksi.

Ja näin paljon lunta oli aattoa seuraavana päivänä...

Vielä olisi tekemättä katsaus menneeseen vuoteen, joka onkin ollut tapahtumarikas! Ensiksi pitää vain sulatella jouluruokaa ja nauttia viimeisistä lomapäivistä... :)

Lue myös nämä!

2 kommenttia

  1. Kenen tallissa Jimmy asuu? Riikan? Se on varmaan ainoa talli, jossa en oo raviradan talleista käyny :D

    Mukavaa tulevaa vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellähän se :) Täällä on kyllä kaikki niin lähellä, että parempaa sijaintia talleille saa hakea!
      Kiitos ja hyvää uutta vuotta myös sinne!

      Poista