Laukkavideo ja lumikorkkarit

by - 12.1.12

Nyt vasta sain sen videonkin laitettua. Olen nyt ratsastanut tallipihassa ja tarhassa enimmäkseen. Ehtii tulla pimeä, ennen kuin pääsee tallille, etten viitsi enää lähteä pihasta mihinkään :D. Eikä Jimppakaan tykkää kulkea pimeässä. Eilen ratsastin vähän aikaa, ensiksi tarhassa käynnissä, mutta Jimpalle tuli heti kunnon korot kavioihin. Siirryin kavioiden puhdistuksen jälkeen syvempään lumeen, jossa Jimppa pystyi paremmin kulkemaan. Ravasimme vähän ja laukkasimme myös. Jimpan laukka tuntui mukavan lyhyeltä ja pyörivämmältä kuin ennen! Olin tyytyväinen :) Kuvia ei saatu, kun oli niin pimeä ja Jimppa pelkää salamaa. Mutta otin sitä ennen pari kuvaa tallissa uudella kameralla :3






Takaosa ei oikein toimi, laahaa vaan perässä kuin kuolleet lahnat :D Pitää saada ruuna käyttämään takaosaansakin ja pyörittämään laukkaa paremmin, mutta onhan meillä aikaa treenata kaikkea mahdollista. Tärkeintä kumminkin on, että se laukkaa. Toiseen kierrokseen Jimppa ei vielä osaa oikein laukata, mutta tallipihalla yritys on ollut kyllä kova ja laukkaa on nähtykin!



Nyt on tullut lunta aina vaan lisää, joten jospa laitumellakin voisi pikkuhiljaa ruveta ratsastamaan :) Kunhan pakkanen hieman nousisi (en kuitenkaan tykkää noista yhtäkkisistä -18 asteen hypyistä...) niin ei Jimppakaan saisi lumikorkkareita.

Lue myös nämä!

0 kommenttia