Hyvää syntymäpäivää, Jimppa!

by - 8.6.13

Heippa!

Mikäs päivä tänään onkaan? Jimpan syntymäpäivä tietenkin! 14-vuotta vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kuten tuossa pari päivää sitten taas huomattiin, kun kävimme melkein ojassa kärryjen kanssa.

Tänään pidettiin myöskin Malja-ajot, joten en lähtenyt synttärisankarin kanssa liikenteeseen. Se katseli jo karsinassa ulos niin haikailevasti, että olisi varmasti mielellään lähtenyt yksinään juoksemaan radalle. Niinpä kävimme vain pyörähtämässä kentällä maastakäsittelyn merkeissä (juuri silloin alkoi tietenkin satamaan, joten sekin sessio jäi lyhyeksi).

Jimpan synttärilahjatoive ei ihan vielä toteutunut...

Yritäpä siinä ottaa hyviä kuvia, kun hevonen väistelee sadepisaroita ja hyttysiä koko ajan... Onneksi Jimppa ymmärsi rauhoittua siksi aikaa, että sai synttärikakkunsa syötyä! Se sisälsi ruisnäkkäriä x 2, banaaniviipaleita välissä ja päällä, hunajaa ja neljän viljan hiutaleita (jotka oli Jimpan mielestä liian terveellisiä - kauraa sen olla pitää!). Viime hetken koristeena ripottelin hieman kuivattua nokkosta kakun päälle ja sitten synttärileivos oli valmis!





Vähän blingblingiä!


Lue myös nämä!

0 kommenttia