Vapunpäivän kävelyretki

by - 1.5.14


Perinteisesti vappu vietettiin koleassa säässä, vaikka aurinko paistoikin kauniisti koko päivän. Vapaapäivän kunniaksi lähdimme talutuslenkille koiran, hevosen ja kameran kera, ja tässä tulos... läjäpäin kuvia taas kerran!














Pikkukoira ja isokoira!
Jimppa on liikkunut nyt kevyesti. Kävimme yksi päivä kahden muun ratsukon kanssa maastossa, ja Jimppa sai vetää porukkaa lähes koko matkan. Alku- ja loppukäynnit hoiti toinen reippaampi kävelijä, kun Jimppaa ei kiinnostanut urheilla liikaa. :D Ja kuinka nätisti se menikin jonon etupäässä! Loistava vetohevonen kahdelle vähän aremmalle maastoratsulle, vaikka laukassa vauhtia sillä riittääkin välillä vähän turhan paljon...

Eilen koin taas ilon hetkiä, kun kävin ulkokentällä ensimmäistä kertaa tälle vuodelle juoksuttamassa ruunaa. Raviradan keskellä pelaavat jalkapalloilijat olivat aluksi tosi kiinnostavia, mutta Jimppa toimi todella näppärästi liinassa, ja lopuksi juoksutin sitä irtona ympyrällä. Oli mahtavaa huomata, että vaikka kentän ohi ratsastikin toinen ratsukko, Jimppa pysyi kiinteästi ympärilläni, eikä lähtenyt juoksentelemaan ympäri kenttää. Se myös teki todella herkästi siirtymiset, eikä juoksutus ollut ollenkaan samanlaista taistelua kuin vuosi sitten. Nyt se on suorastaan nautinnollista, kun hevonen toimii ja on koko ajan kuulolla!

Sunnuntaina pääsemme taas Anskun valmennukseen, ja toivon mukaan saan siitä materiaalia seuraavaan postaukseen. :) Uuden bannerin teki meille yllärinä Elli, kiitos hänelle!

Lue myös nämä!

2 kommenttia