Blogisuosikit

by - 13.3.15


Monissa blogeissa on näkynyt näitä Blogitallin viikkohaasteita, ja köyhänä opiskelijana päätin myöskin osallistua tämän viikon arvontahaasteeseen lahjakorttipalkinnon houkuttelemana! Sen lisäksi haaste itsessään on mukava, enkä ole aiemmin blogissa omaa lukulistaani tainnutkaan esitellä. Tässä siis viisi blogia, jotka kuuluvat suosikkeihini (eivät ole missään tietyssä järjestyksessä).

Ensimmäisenä pitkäaikainen lukusuosikkini Jaana Pohjolan Eläinkoulutusblogi, jonka nokkelien tekstien ja tärkeiden aiheiden parissa ilta kuluu hyvin nopeasti. Mielenkiintoinen ja samoja näkemyksiä koulutuksesta tarjoava blogi, jota en voi kuin suositella eäinten käyttäytymisestä ja koulutuksesta kiinnostuneille!

Pumpulienkeli.com on matkaratsastusaiheinen hevosblogi, jota olen seurannut jo hyvän aikaa. Matkaratsastusblogit kuuluvat suosikkeihini, sillä niistä löytyy usein vinkkejä ja kokemuksia myös meille lajista haaveileville. Etenkin tässä blogissa matkaratsastusta on lajina käsitelty hyvin ja treenipostaukset antavat hyvin osviittaa siitä, millaisia harjoituksia lajia harrastavan kannattaa tehdä.

Seuraavana Pikkusuokin elämää, joka on uutena tulokkaana blogilistallani noussut myös yhdeksi suosikiksi. Vaikkei tässä blogissa ole juurikaan mitään yhteistä tekijää, jonka takia sitä lukisin, postaukset ovat silti kiinnostavia ja olen löytänyt meille sieltä uusia tehtäviäkin kokeiltavaksi.

Capital & Co on minulle uusi tuttavuus, mutta jo nyt sen kantaaottavat ja kaunistelemattomat tekstit ovat kiivenneet suosiooni. Samanlaisia ajatuksia ja näkemyksiä hevosten kouluttamisesta löytyy myös tästä blogista, ja yleensä postauksia lukiessani en voi kuin nyökkäillä mukana.

Viimeisenä tässä listassa tulee Anna Kilpeläisen blogi, joka Eläinkoulutusblogin tavalla käsittelee myöskin hevosten käyttäytymistä ja koulutusta. Tämä kuuluu suosikkeihini samoista syistä kuin edelliset koulutusblogit - kirjoittajalla on samoja ajatuksia hevosista kuin minullakin. Blogista löytyy enemmän ajatuksia ja kirjoituksia suunnattuna myös ratsastukseen ja ratsastajalle.

Lukulistani ei ole kovinkaan pitkä, ja yleensä jokainen blogi, joka sille pääsee, on mielestäni kiinnostava. Näitä viittä blogia luen kuitenkin säännöllisesti. Kuten listastakin huomaa, koulutus- ja matkaratsastusblogit ovat lähellä sydäntäni, ja samoja teemoja käsitteleviä blogeja olisin voinut listata enemmänkin. Ehkä joskus!

Lue myös nämä!

0 kommenttia