keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Oviaukkostudiokuvat

1
Eräs kolean harmaa tallipäivä päätin, että meidänkin täytyy kokeilla tätä hevosblogeissa pyörinyttä studiokuvausta. Ei kun vain puunaamaan ponia kuvauskuntoon ja ruuna oviaukkoon seisomaan! Yleensä Jimppaa ei voisi vähempää poseeraaminen kiinnostaa, mutta tällä kerralla se oli melko valppaalla tuulella, eikä kuvissa seisonutkaan sama elämäänsä kyllästynyt laama, joka usein kameran eteen joutuu.
2
3
4
5
Kuvat onnistuivat yllättävän hyvin, vaikka sen enempää kikkailematta räpsin menemään. Jimppakin jaksoi seistä oviaukossa todella kärsivällisesti, eikä sitä tarvinnut kertaakaan huomauttaa paikallaan pysymisestä. Välillä sitä olisi voinut kyllä pyytää tulemaan hieman eteenpäin, jotta korvat erottuisivat taustasta paremmin - nyt ne sulautuvat tummuuteen kokonaan. Siitä huolimatta olen tyytyväinen, että kuvista tuli edes julkaisukelpoisia!

6
7
8
9
10
11
Näitäkin kuvia katsellessa tuli mietittyä, kuinka kauniita hevoset ovatkaan! Oma hevonen on tietenkin kaikkein kaunein, ja omasta mielestäni Jimppa onkin todella nätti. Kelpaa katsella. ;) Löytyikö joukosta suosikkia?

4 kommenttia:

 1. Jimppa on kyllä komea kaveri! Kaikki kuvat olivat kivoja, suosikki on ehkä kuitenkin 3. tai 6. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jimppa kiittää kehusta. :) Kiva, että pidit ja löytyi suosikkejakin! Mäkin pidän 6. kuvasta, vaikka siinäkin korvat jäävät pimeyteen, mutta ei se itseäni niin haittaa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Itsekin tykkään ekasta kuvasta, siinä Jimpan profiili näyttää oikein hyvältä. :)

   Poista