torstai 8. lokakuuta 2015

Näkyvyyttä pimeyteen (Arvonta!)


Blogin ihka ensimmäinen arvonta tulee tässä! Ajatus pienestä arvonnasta ja itse asiassa arvonnan palkintokin on ollut odottelemassa oikeaa hetkeä jo alkuvuodesta saakka. Nyt, kun illat ovat alkaneet pimetä ja ulkona liikkuessa ei vastaantulijoita enää näekään niin hyvin kuin aiemmin, on juuri oikea aika pyöräyttää arvonta käyntiin!

Palkinnoksi arvonnassa on todella kätevät heijastinjalustinkumit. Tällaiset ovat täydellinen lisä heijastinvalikoimaan, varsinkin jos maastoilee hämärällä - ja talven tullen hämärämaasto on enemmänkin sääntö kuin poikkeus! Koska meillä on maastoillessa käytössä aina varvaskopat, jäisivät tällaiset jalustinkumit käyttämättä, joten mikäpä sen parempi idea, kuin arpoa ne jollekulle toiselle, joka niitä käyttäisi! Nämä jalustinkumit sopivat 12 cm jalustimiin.

Jalustinkumin heijastin on takaa punainen ja edestä valkoinen
Tällä kertaa arvontaan voivat osallistua vain blogin Bloglovinin tai Bloggerin kautta rekisteröityneet lukijat. Joulukuussa on suunnitteilla mahdollisuus myös niille, jotka haluaisivat arvontaan osallistua mutta eivät halua tai voi rekisteröityä lukijaksi - eri palkinnolla kuitenkin. ;)

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttiosioon oman nimensä/nimimerkkinsä (jolla blogia lukee), sähköpostiosoitteensa sekä liittämällä mukaan esimerkiksi palautetta blogista, toiveita, mitä haluaisi blogista lukea tai vaikka lempimietelauseensa.

Esimerkki osallistumisesta:
Inka, nelistelya@gmail.com
Toivoisin lisää arvontapostauksia. Jimppa on söpö!

Yksi lukija saa osallistua vain kerran, ja jokainen osallistunut saa yhden arvan. Viimeinen osallistumispäivä arvontaan on 31.10.2015. Olen yhteydessä voittajaan sähköpostitse mahdollisimman pian arvonnan päätyttyä, ja voittaja julkaistaan myös blogissa.

10 kommenttia:

 1. Heli, helihuotari-@outlook.com

  Kuulisin mielelläni/postaustoiveena mitä mieltä olet mm. hevosten loimittamisesta ja miten loimitat Jimppaa :) On taas nimittäin ajankohtainen aihe hevospiireissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun osallistuit! Loimitus on kyllä oikea ikuisuuskysymys hevospiireissä. En olekaan vielä avannut Jimpan loimitusta blogissa, joten täytyy jossain vaiheessa paneutua aiheeseen! :)

   Poista
 2. Hennau / henna301@hotmail.com

  Teidän ratsastustunneista on aina mukava lukea : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta! Kiva kuulla, että valmennuspostaukset kiinnostaa! Varsinkin Mintin valkoista saa joka kerta uutta pohdittavaa ja harjoiteltavaa.

   Poista
 3. Outi / outi.siirila@kotinet.com

  Mä haluaisin lukea sun suunnitelmista Jimpan kanssa, onko teillä jotain tavoitteita maastakäsin tai kenties kisaamaan? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta! Viimeistään vuodenvaihteessa tulee taas postausta seuraavan vuoden tavoitteista, mutta voisihan sitä kehitellä oman postauksen pelkästään tavoitteista maastakäsinkin!

   Poista
 4. Jolana / jolannian@gmail.com

  Haluaisin lukea ensimmäisestä ratsatuskokemuksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun osallistuit! En olekaan kertonut blogissa ratsastushistoriastani juuri mitään, eiköhän se olisi jo aika kirjoittaa siitäkin. :D

   Poista
 5. Hanna, hanna.rasanen@kotikone.fi
  Haluaisin lisää videopostauksia ja jos vaikka kertoisit ratsastushistoriastasi ja miten päädyit hevosten pariin ja ostamaan juuri Jimpan, olisi mukava lukea😊 Tehtävä vinkkejä kentällä tuupparointiin ehkäpä?☺ Olette huippu pari Jimpan kanssa!🙌 En paljoa kommentoi, mutta luen joka postauksen ja ihailen teidän kehitystä💫👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta ja kivasta kommentista! :) Hyviä postausideoita, ratsastushistoriasta tulen ainakin kirjoittamaan tässä jossain vaiheessa. Videopostauksiakin tulee, kunhan osuu riittävästi aikaa ja kuvaaja samalle päivälle! :)

   Poista