Samoilua maastossa

by - 21.6.12

Heippa taas!
Kävimme tänään Jimpan ja kaverin kanssa maastoilemassa. Ensiksi menimme raviradalle vähän kävelemään ja yritimme ottaa raviakin, mutta hevoset halusivat vain laukata... etenkin Jimppa! Laukkasimme sitten lopuksi lähes kierroksen, Jimppa tuntui mukavalta ja kyydissä oli kiva istua :D.

Jatkoimme sitten maastoon. Menimme sillan yli suoraan mäkitielle, jolla on kiva käydä treenaamassa vähän takapäätä, kun eteen nousee mäkiä mäkien perään. Kapusimme yhden nousun ja sitten huomasimme kivan pikkupikkumetsäpolun, joka oli pakko käydä tarkistamassa! Menimme Jimpan kanssa ensimmäisinä ja poni sukelteli oksien alta kuin mikäkin metsämopo konsanaan. Se osasi jopa katsoa vähän jalkojaan, eikä kupsahdettu kumoon kivien tai juurakoiden takia. Ötökät vain kiusasivat, ja lopulta maa rupesi tuntumaan sen verran pehmeältä ja märältä, että päätimme kääntyä takaisin.

Kävimme tutkimassa myös toisen, hieman leveämmän metsäpolun, joka kulki pienen lammen vierestä ja olisi varmaan jatkunut jonnekin pellolle, mutta emme lähteneet enää metrin korkuisten heinäkasvien valtaamaa aluetta ylittämään (vaikka Jimppa oli innoissaan menossa eteenpäin niin kauan kuin maailma jatkuisi...). Hauskaa oli, rakastan maastossa uusien reittien tutkimista ja omituisiin paikkoihin menemistä hevosen kanssa! Se on se juttu, mistä eniten ratsastuksessa tykkään :) Ja vielä paremmaksi sen tekee se, että Jimppakin tykkää tutkia uusia polkuja! Se on aina onnessaan kulkemassa jokaisesta polunpätkästä jonka vain löydämme ja pienen suostuttelun jälkeen se menee mistä vain. :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia