tiistai 1. toukokuuta 2018

Jimpan kuukausi koulutuksessa: muutto valmentajalleSekä minä että Jimppa olemme nyt muutosten keskellä, kun molemmilla on ollut edessä muutto eri paikkoihin. On pitänyt kiirettä pakata ja siivota kahdessa paikassa, mutta nyt on muutot suoritettu onnistuneesti. Ensimmäisenä oli vuorossa Jimppa, joka muutti nyt valmentajalleni koulutukseen.

Jimppa muutti siis HPT Hevostaitokeskukseen koko toukokuuksi! Tuntuu omituiselta, ettei tallille tarvitse mennä joka päivä, mutta uskon päivieni täyttyvän ihan riittävästi työharjoitteluni alkaessa. Koulutuskuukauden tavoitteena on, että Jimppa oppisi kantamaan itsensä paremmin, mutta myös laukan yleinen parantaminen. Olin aiemminkin miettinyt, että jos joskus olisi sopiva hetki, niin veisin Jimpan mielelläni Merville pariksi viikoksi. Kun sitten kesän suunnitelman selvisivät, oli oiva hetki varata Jimpalle paikka koulutukseen.


Kuten videollakin mainitsin, toivon saavani videomateriaalia koulutuksesta, niin pääsisimme näkemään Jimpan edistymistä kuukauden aikana! Harmikseni en itse taida päästä käymään paikan päällä koulutuskuukauden aikana, mutta onneksi saan kuulla Jimpan kuulumisia silloin tällöin.

Toivottavasti te olette saaneet viettää mukavaa vapunpäivää säästä huolimatta! 🎈

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti