Leaving for England

by - 15.4.12

Heippa!
Viittä vaille kymmenen lähtee juna Ouluun ja sinne tulisi ehtiä :) Ja sitten yhdeltätoista illalla pitäisi olla perillä, jonka jälkeen sukulaisille vähäksi aikaa nuokkumaan. Neljän jälkeen aamulla on sitten lähtö kohti lentokenttää ja sieltä kohti Englantia!

Nyt kuitenkin eilisestä maneesireissusta hieman kommenttia ja pieni video eilisestä talleilusta. Siinä ei valitettavasti ole itse ratsastuksesta materiaalia, mutta voin kertoa, että se oli aikamoista sähläystä taas vaihteeksi. Ensinnäkin matka tallilta maneesille (about 2 km) kesti sen tavallisen parin kymmenen minuutin sijasta yli puoli tuntia koska eilen satoi jotain jäistä räntää, joka tarttui erityisen hyvin kavioihin! Piti sitten pysähtyä irrottamaan järkyttävän korkeat jääpaakut irti Jimpan kavioista aina muutaman metrin välein... ja se pirulainen ehti vielä jäätyä kiinni jalkoihin siinä välissä! No, nyt ainakin opittiin sitten kaviot puhdistamaan jos ei muuta :D.

Itse ratsastus meni niin ja näin. Tarkoituksena oli hypätä pieniä esteitä, mutta Jimppa keksi taas, että hän ei olekaan koskaan mennyt puomin yli! Siinä sitten yritettiin hoputtaa sitä menemään ravissa edes maapuomin yli, mutta ei - hänen täytyi ottaa käyntiin, tai muutenhan se puomi saattoi yhtäkkiä hyökätä! Tällä kertaa Jimppa kulki reippaammin, mikä oli hieno juttu, mutta eipä me paljoa siellä aikaiseksi saatu. Laukattiin vähän ja sain siitä palkinnoksi yhden isomman pukinkin, mutta onneksi olen alkanut jo tottumaan niihinkin :) Päätin siinä samalla, että maneesissa tulisi olla aina opettaja tai toinen ratsukko mukana, että jotain fiksua tulisi tehneeksi... Käynnissä Jimppa taipui kivasti jopa oikeaan kierrokseen!

Tänään ratsastin vähän aikaa ilman satulaa tallipihassa. Ilma oli vähän parempi, mutta kamala silti, eikä missään oikein voinut ratsastaa kun pellotkin ovat niin märkiä, että niillä ei uskalla mennä. Mutta vähän venyteltiin käynnissä ja peruuteltiin. Lopuksi venyttelin etu- ja takajalat sekä tein porkkanavenytykset. Toivottavasti Jimppa pärjää ensi viikon itsekseen, eikä kerää turhan paljoa pöllöenergiaa (tai kasvata heinämahaa...)!

Mutta nyt! Video ja pari kuvaa :) Videossa ei ole koko aikaa ääntä, koska lepertelin ja höpötin omiani... kuten vaikka tuossa jalkojen pesussa höpötin :D

Nyt menen tarkistamaan, että kaikki on pakattuna ja syön riisipuuroa, että jaksaa istua junassa! Toivon mukaan reissusta tulee loistava ja saan mielenkiintoisia kuvia napsittua tännekin näytettäväksi ;) Cheers!

Lue myös nämä!

0 kommenttia