Maastoilua ja tippuminen

by - 12.9.12

Heippa!
Ollaan nyt maastoiltu aika paljon. Eilen ja toissapäivänä kävin kiertämässä maastossa raviradan ravaten ja pelloilla laukkaillen. Jimppa toimi mukavasti ja se oli virkeällä päällä.

Tänään käytiin sitten seuran kanssa maastossa. Ratsastettiin vähän missä sattuun, käytiin vanhalla tutulla hiekkatiellä ja metsäpolulla kävelemässä. Jimppa oli ihan mukava ratsastaa, kunnes sitten nostettiin viimeisen kerran laukka raviradan takana olevalla välitiellä. Melkein heti laukannoston jälkeen Jimppa heitti perinteisen ison pukin, ja vaikka yleensä olen niissä pysynyt kyydissä, nyt lensin sen verran hankalasti kaulalle että vähän aikaa roikuttuani tipahdin alas melkein jaloilleni. :D Ensimmäiseksi ehdin huutaa vain että "perkele!" ja ajatella, että mitä jos Jimpan kaverikin päätti ottaa jalat allensa...Onneksi ei käynyt mitenkään, jos ei paria haavaa kyynär- ja olkapäässä sekä suurta mustelmaa reidessä lasketa! Jimppa jatkoi matkaa ravissa, mutta hyväksi onneksi edellä kulkenut koiranlenkittäjä sai sen kiinni. Onneksi myös toinen ratsu pysyi ihan rauhassa, eikä lähtenyt mukaan leikkiin! Nousin sitten selkään ja käytiin hiittisuoralla ottamassa yksi onnistuneempi laukannosto ennen kotiin palaamista.

Pitäisi varmaan käydä päästelemässä höyryjä jotenkin, kun mitä luultavimmin pukki oli vaan pelkästä innosta johtuva hölmöily. Uusi satulahuopa sointuu muuten todella kivasti minun raippaani, enpä tullut sitä edes ajatelleeksi huopaa ostaessani! :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia