Sivuohjausta

by - 14.9.12


Hei!
Tippumisen jäljiltä oikea puoli on aika kipeänä, käden varaan ei paljoa pysty mitään varaamaan, ilman että pettää alta. Tänään äiti kävi tallilla hoitamassa Jimpan, kun sää oli niin huono, että päätettiin antaa ruunalle vapaapäivä. Itse yritin lukea englannin sanastoa, mutta nukahdin... :D

Eilen laitettiin pitkästä aikaa sivuohjat ja menin klinikan pihalle ratsastamaan. Jimppa oli jäykän oloinen, eikä se koko ratsastuksen aikana tuntunut toimivan niin hyvin kuin muina kertoina. Emme tehneet mitään ihmeellistä, voltteja ja ympyröitä pääasiassa. Jimppa olisi halunnut laukata vaan! Sitten kun otimme laukannostoja, välillä laukka rullasi hyvin, mutta välillä se jäi jotenkin todella sotkuiseksi. Ruuna meni ihan ok kuitenkin, vaikka sitä ei olisi kamalasti kiinnostanutkaan tuollainen työnteko silloin.








Latailin tässä ajankuluksi videopätkät ravista ja laukasta eiliseltä. Ravista on tullut paljon parempi, kun vertaa siihen millaista se joskus aikaisemmin on ollut! :) Laukkakin nousee nykyään paljon terävämmin.



Lue myös nämä!

0 kommenttia