Selkä jumissa

by - 22.9.12

Puhelimella otettu


Moikka!
Syksyn saapuessa mukana tulee myös koleat säät. Tänään Jimpan selkä oli jumissa ja kipeä, koska sillä ei ollut ollut loimea ulkona. Kävelytin sitä liinassa sivuohjilla ja fleeceloimi lämmikkeenä jonkin aikaa, ja se vähän auttoi selän jumeihin. Hieroin vielä selkään arnikaa ja muutenkin yritin vähän helpottaa jumeja hieroen. Laitettiin yöksi fleece päälle, että selkä pysyisi lämpimänä. Jimppa nautti hieronnasta, silloin kun en painanut kipeimpiin kohtiin (:

Huomenna olisi tunti Jimpan kanssa! Varmaankin koulutunti, eli Jimppa joutuu taas käyttämään vähän aivojaan :D.

Viime päivinä ollaan ratsasteltu klinikan pihalla, hiittisuoralla ja käyty maastossa. Säät eivät ole olleet mitkään parhaimmat (kovaa tuulta ja sadetta), joten hirveästi ei olla hommailtu. Jimppa kun ei tykkää sateesta ollenkaan, vaan rupeaa kulkemaan ihan mutkalla, jos yrittää ratsastaa sateessa... :D Tuulisella säällä se taas keksii pelätä kaikkea, joten sekään ei ole otollisinta aikaa ratsastaa! Lunta ja hangessa kahlaamista odotellessa toivon, että sää muuttuisi vähän suotuisemmaksi :)

Lue myös nämä!

2 kommenttia

  1. hei kannattaa kokeilla/hommata sellanen equi painematto jos nuita selkäongelmia (: meillä auttanu hirmusesti kun ruuna on kans selästä "herkkä" et jumiutuu tosi herkästi niin kerta pari viikos laitan maton selkään rentouttamaan lihaksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Yleensä liikutus on meillä auttanut, mutta nyt säiden kylmetessä selkä menee entistä herkemmin jumiin :/

      Poista