Selkäongelmat jatkuu

by - 28.9.12

Puhelin liioitteli pimeyttä..

Heippa!
Jimpalla on ollut nyt joka päivä selkä enemmän tai vähemmän jumissa. Loimi ulkoillessa on auttanut kuitenkin vähän ja liikutus on koostunut sivuohjilla ratsastamisesta, koska se on auttanut parhaiten Jimpan selkään.

Kävimme toissapäivänä piiitkällä maastolenkillä kaverin kanssa pitkästä aikaa. Aikaa kului varmaan 1,5-2 tuntia. Mentiin pääasiassa käyntiä, jos ei lasketa mukaan paria ravipätkää. Jimppa oli edellisenä päivänä pukittanut laukannostossa selän takia, joten jätettiin laukkaaminen pois. Jimpasta oli mukavaa päästä tutkimaan erilaisia polkuja ja puikkelehtimaan metsässä!

Syksyn tullessa saapuu myös vuoden hevosvarustekuvastot. Jimpalle olen ajatellut hankkia fleeceratsastusloimen, joka voisi osaltaan auttaa selän kanssa etenkin pakkasilla. Itselleni olen etsinyt fleecetakkia ja jotain kivaa, kevyempää tallitakkia johon brodeeraisin Jimpan nimen selkään. Vielä ei ole sopivaa löytynyt ulkonäöltään ja hinnaltaan... tai jos onkin, niin silloin siitä on sopivat koot loppuneet :D

Nyt YO-kirjoitusten loputtua säätkin ovat hieman parantuneet, joten Jimpan liikutus on ollut helpompaa. Olisi kiva päästä hyppäämäänkin taas joskus, mutta taidamme nyt keskittyä koulupuolelle (: Sivuohjien kanssa Jimppa myötää kyllä käynnissä ja jonkun verran ravissakin, mutta laukassa se onkin eri juttu... Kehitystä on silti havaittavissa :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia