Mukava päivä!

by - 8.11.12

Eiliseltä



Heippa!
Sää oli tänään puolellamme; aurinko paistoi, lumi pysyi maassa ja pakkasta oli vain asteen verran! Kävin liikuttamassa Jimpan aamupäivästä yhdentoista aikaan, kun oli ihanan valoisaa. Jimppakin lähti mielellään retkelle, etenkin kun sai etukäteen maistiaisia päiväheinistä. Satuloin hepan ja menin aluksi hiittisuoralle, missä alkukäyntien jälkeen ravasimme.

Aluksi Jimppa vähän empi jäisen kovan maan kanssa (onneksi on nyt hokkikengät!), mutta innostuessaan se päästeli vauhdikasta ravurinravia eteenpäin! Välillä se yritti vaihtaa laukalle, mutta tyytyi sitten ravaamaan. Toissapäiväisen hämäräratsastuksen jälkeen vähän jännitin laukkaamista, koska Jimppa yritti pukittaa viimeksi. Otin ensin yhden noston ja laukkasin vain pari metriä, mutta sen jälkeen uskalsin antaa sen jatkaa laukkaa pitemmästikin. Menimme hiittisuoralta maastoon vievää tietä pitkin pellolle, jota laukkailimme edes takaisin muutamaan otteeseen ilman pelkoakaan pukeista! Jimppa oli innoissaan, vaikka yrittikin väännättää kotitielle aina tilanteen tullen... :D

Jimpalla olisi riittänyt vielä intoa ja energiaa mennä täysiä, kun lähdimme takaisin tallille päin. Se ei suostunut ravaamaan sitten millään, vaan oli pakko tarjota laukkaa. Kävin klinikan pihalla ottamassa viimeisen ravipätkän, jotta se ravikin saatiin löytymään, ja sitten oli loppukäyntien aika. Jimpalle tuli lämmin ja vähän hikikin satulan kohdalta ja kaulaan. On sillä jo sen verran karvaa, ettei ole ihmekään, vaikka tulee kuuma. Tallissa se pärski oikein kunnolla räkää pois. Hyvä, että lima lähtee liikkeelle!


Takaisin tallilla!




Tänään hain Postista Horzelta tilaamani takin. Se osoittautui odotettua suuremmaksi kooltaan, eli jos joskus vielä tilaan unisex-kokoisen takin, pitää ottaa kokoa pienempi! :D Muuten takki vastasi odotuksia ja pääsee varmasti kovaan käyttöön!

Lue myös nämä!

0 kommenttia