Rauhaisa maastoajelu

by - 18.11.12

Kännykkälaatua joltain maastolenkiltä
Heippa!
Tänään uskallauduin itsekin lähtemään ajelulle Jimpalla. Aamulla olin kuvaamassa koulukisoissa ja siinä samalla kävin tekemässä iltatallin heiniä vaille valmiiksi. Myöhemmin tulin uudestaan tallille ja valjastin Jimpan kärryjen eteen. Oli jo aika hämärää, mutta hyvin siellä silti näki eteensä. En ollut ennen käynytkään Jimpan kanssa maastossa ajamassa yksinäni. Kerran kävin toisen kärrypollen perässä loppukäynneillä metsätiellä, mutta siinäpä se.

Jimppa käyttäytyi todella ihanasti koko matkan ajan! Se kuunteli ääniapuja hirmu hyvin, ei kuumunut tai pelleillyt. Ravista se siirtyi käyntiin vain ottamalla ohjat paremmin käsiin ja pyytämällä äänellä käyntiin. Sitä se ei tekisi radalla :D Lenkki ei ollut pitkä, ehkä 2 kilometriä, joten se meni nopeasti ohi. Olisin voinut kyllä käydä pitemmälläkin retkellä! Maastossa oli mukavan rauhallista, ja olimmekin ainoat liikkujat siellä yhtä mopoilijaa lukuun ottamatta. Ensi kerralla käyn varmasti jossain kauempanakin, jossa on vain sopiva kääntymispaikka.


Huomenna soitan aamusta eläinlääkärille. Jimppa yski pari kertaa tänäänkin, mutta hengitys ei vinkunut ajon aikana. Limaa siellä kuului silti olevan, kun pääsimme kotipihalle takaisin. Toivottavasti se tästä paranisi, niin päästäisiin jatkamaan siitä mihin jäätiin :) (Lumi olisi myös hyvä lisä.)

Lue myös nämä!

0 kommenttia