Talleiluvideo

by - 23.11.12

Heippa!
Eilen kävin Jimpan kanssa lyhyen maastolenkin. Tein päivästä vaatimattoman videon, jonka sain vaikeuksien kautta lopulta julkaistua ja laitettua YouTubeen. Kaikki on niin helppoa kehittyneen teknologian avulla...


Kannattaa katsoa HD:na (720p tai 1080p), niin ei tule silmät kipeäksi :)


Tänään kävin maastoajelulla. Jimppa oli reippaalla tuulella ja halusi väistellä vesilammikkoja parhaansa mukaan. Lenkki meni hyvin, eikä Jimppa välittänyt vastaan tulevista kärryilijöistä mitään! Huomasin myös, että se kääntyisi kärryjen kanssa vaikka kolikon päällä, jos tarvitsisi, kun käännyin sivutielle, jolla ei ollut kunnon kääntymäpaikkaa.

Keskiviikon eläinlääkärikäynnillä selvisi, että Jimpan keuhkot eivät ole niin pahasti täynnä limaa kuin aiemmin. Se sai astmasumutetta suoraan keuhkoihin ja katsomme nyt viikon verran, auttaako se. Jos jotain parannusta on tapahtunut, tehdään sama homma uudestaan. Ja jos ei, niin sitten katsellaan mitä tehdään vai tehdäänkö mitään. Ell sanoi myös, että tila saattaisi olla krooninen, eikä paranisi kokonaan, mutta aina voi toivoa parasta :) Ajelun jälkeen lima kyllä lähti liikkeelle, joten liikunnalla sen voisi saada poistumaan keuhkoista häiritsemästä.

Lue myös nämä!

2 kommenttia

  1. Voi kun mulla on ikävä ajamaan mun mössötammaa, tulis pian lumet niin pääsis rallitteleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pääsis eroon näistä mutakeleistäkin... Alkaa jo kyllästyttämään tällaiset kelit :D

      Poista