Lumileikkejä

by - 16.12.12

Heippa!
Nyt ollaan saatu jo paljon lunta tännekin! Pakkastakin on ollut sopivissa määrin, mutta kova tuuli tekee ilman kahta kauheammaksi. :/ Tänään otettiin jouluisia kuvia hevosten kanssa, vaikka Jimppaa olisikin kiinnostanut lumen alta paljastuneet ruohonkorret enemmän kuin poseeraaminen. Sen lisäksi pojat pääsivät kirmailemaan laitumelle kahdestaan, mutta siellä meno oli aika laiskaa. :D

Torstaina kävin toisenkin kerran läheisellä pellolla ratsastamassa, ja Jimppa oli (taas) aivan innoissaan! Se laukkasi ja ravasi mielellään, eikä tajunnut edes pukittaa mennessään. Teimme paljon ympyröitä ja yritin tosissani saada Jimpan kuuntelemaan ja asettumaan edes jotenkin, mutta se olisi vain halunnut mennä lujaa eikä keskittyä mihinkään taipumiseen tai muuhun yhtä turhanpäiväiseen...

Toissapäivänä otinkin asiaksemme tehdä jotain järkevämpää ja menimme iltahämärässä klinikan pihalle harrastamaan koulua. Välillä tuli ihan hyviäkin pätkiä, mutta koska tuuli ja oli jo hämärää, Jimppa ei keskittynyt aivan täydellisesti. Teimme keskiympyröitä ja kahdeksikkoa käynnissä sekä ravissa ja otin pari laukannostoa suoralle. Aikaa meni ehkä plus/miinus 30 minuuttia.

Eilen kävimme pellolla Jimpan ja Nestorin kanssa. Molemmat olivat ihanan innokkaita ja menivät lujaa! Jimppa yritti väännättää aina kotipolulle, mutta muuten se meni todella kivasti. Se ei hermostunut tai alkanut pelleilemään, vaikka kaveri välillä menikin edellä lujempaa. Hiittisuoralla ruuna näytti sellaista ravurin vauhtia, että aloin harkitsemaan montéa - sillä vauhdilla pärjäisimme varmasti! Koristeltiin myös vähän karsinaa ja vietettiin tallin pikkujouluja illalla. (:

Sitten kuvia! Hämärä tulee niin nopeasti, ettei kamera oikein kykene aina tarkentamaan :/ Sen lisäksi siitä loppuu pakkasella akku tosi nopeaa! Pari videotakin tuolta kansiosta löytyisi, mutta en jaksa niitä nyt alkaa editoimaan. :D

Hyppäämään menossa






Tällaista se oli melkein koko ajan :D



Laadusta ei ainakaan huomaa, että akku oli loppumassa...


Lue myös nämä!

5 kommenttia

  1. Kiva toi Jimpan ekku pääkuva ku kieli ulkona nuolee maata=DJoo ja nythän niitä kuviaki tuli,ja odotettua enemmänkin(siis hyvällä tavalla)
    Täällä nyt sitä seuraavaa postausta odotellessa=)

    P.S:Onko sulla youtube käyttäjää???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: On mulla (http://www.youtube.com/user/iceundur). Kuitenkin useimmat videot, jotka tänne blogiin laitan, on piilotettuja eikä näy itse kanavalla :D.

      Poista
    2. kiitti vastauksesta=)

      Poista
  2. Ku tossa on tollasia kuvia niinku tän blogin tuolla ylhäällä(oisko banner oikeelta nimeltään)niin onko tossa toisessa kuvan alareunassa joku toinenki hevonen.Jos on niin kuka/mikä.
    VASTAA PLIIS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siinä on Jimpan entinen tallikaveri, joka on norjanvuonohevonen (:

      Poista