Keskittymishäiriö

by - 12.1.13



Heippa!
Huomasin tänään, että en osaa keskittyä ratsastaessa tarpeeksi. Huomaan matkustavani selässä ajatellen kaikkea muuta kuin ratsastamista, enkä saa vietyä tehtäviä loppuun asti täysillä. Menin tänään aika myöhään tallille ja oli jo pimeä. Ratsastin Jimpalla klinikan pihalla, sillä valjastuskatoksissa palaa valo, joka vähän valaisee aluetta.

Tällä kertaa päätin sitten keskittyä tehtävien tekemiseen. Välillä tajusin silti, että ajatukset harhailivat. Saimme Jimpan kanssa aikaiseksi ihan kivojakin pätkiä ja Jimppa työskenteli mielellään, vaikka olikin pimeä ja alusta ei ollut parhain mahdollinen.

Työskentelimme käynnissä ja ravissa, laukan jätin kokonaan pois. Tein vielä havainnollistavat kuvat tehtävistä tänne blogiin. Mitä mieltä olette, alanko tekemään enemmänkin näitä tehtäväkuvia vai selitänkö vain, mitä ollaan tehty?
Yksikaarinen kiemuraura toisella pitkällä sivulla, keskiympyrä toisella (käynnissä ja ravissa).

Pohkeenväistöä molemmilla sivuilla keskeltä uralle ja uralta keskelle (käynnissä).


Eilen irtojuoksutettiin Jimppaa laitumella. Se ei oikein ymmärtänyt ideaa, vaan juoksi toisesta päästä portille ja sen jälkeen kulki ympyrällä. Äiti juoksutti vielä lopuksi ilman narua. Sai välillä nauraa ponille, kun se teki juuri toisinpäin kuin mitä äiti sanoi! 'Käynti!' ja ruuna siirtyi raviin, 'ravi!' ja se siirtyi käyntiin... Juoksutuksen jälkeen venyttelimme vielä ja teimme parit temput ennen tallille palaamista.

Lähipäivinä ajateltiin testata, mitä Jimppa sanoo hiihtäjästä. Äiti lupautui hiihtohommiin kun minä ratsastan Jimpalla. Jos se ei suksista välitä, voidaan alkaa suunnittelemaan hiihtoratsastusta! Kengittäjäkin tulee ensi viikon torstaina, jolloin saadaan tilsakumit takajalkoihinkin.

Lue myös nämä!

5 kommenttia

  1. moikka! siitä hiihtoratsastuksesta, niin kannataa kokeilla!!! olen itse hiihtoratsastanut jo pari kertaa (aloitin vasta tänä talvena)ja se suksilla pysyminen oli yllättävän helppoa!!pääsimme jo ensi kerralla laukaamaan! paitsi että poni oli tehnyt sitä jo aikaisemmin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Kokeillaan varmasti, kunhan on aikaa ja säät sallii!

      Poista
  2. Eikö sun siskollaki ollu blogi?Jos on niin mikä sen nimi on ku mun mielestä sillä oli ku mää mun mielestä oon lukenu sitä?

    VastaaPoista