maanantai 28. tammikuuta 2013

Nestorin kisapäivävideo

Heippa!
Tässäpä pieni (ja huonosti muokattu - anteeksi!) video viime lauantain estekisoista, joissa Jimpan bestis kävi esittelemässä taitojaan! Minulla olisi paljon videoideoita sun muita, mutta näissä muokkailuissa menee aina ihan luvattoman kauan aikaa... :/ (Etenkin kun allekirjoittaneessa saattaa olla aavistus perfektionistin vikaa.)Jimpan kanssa ollaan otettu aika rennosti vieläkin, laukkaa on menty paljon ja se alkaakin toimimaan jo vähän paremmin. Poni on myös hiukan lihonut lisää! :) Jimpasta ei valitettavasti ole uutta materiaalia, kun ei ole ollut ketään kuvaamassa tai on ollut liian pimeää. Mutta yritän saada jonkun kuvaamaan valoisaan aikaan ja editoida tuon keskeneräisen videon valmiiksi mahdollisimman pian!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Huomasin sen itsekin; sen lataamisessa on varmaan tullut joku virhe. (Sinne meni sekin tunti odottelua... :D) Lataan videon uudestaan, niin sitten pitäisi näkyä :)

   Poista
 2. Oisko mahollista että tekisit tallipäiväpostauksen?(videoimalla)

  VastaaPoista
 3. Joo, se onkin jo tuossa erikoispostauslistassa. Kunhan pääsisin valoisalla kuvaajan kera talleilemaan, niin sitten onnistuis :)

  VastaaPoista