Vuoden ensimmäinen kengitys

by - 18.1.13

Kato äiti, melkein ilman kahta jalkaa!

Heippa!
Eilen kävi kengittäjä ja saatiin takasiinkin tilaskumit. Nyt voi huoletta maastoilla vähän lumisemmillakin poluilla! Tänään kävinkin maastossa pimeän laskeuduttua, tosin kiersimme vain raviradan takaa kulkevan lenkin käynnissä, mutta kävin vielä ottamassa ravia ja laukkaa välitiellä. Jimppa oli tosi herkällä tuulella, ja laukannostot onnistuivat siksi todella kivasti.

Viikonloppu menee varmaan maastoillessa, kun pääsee valoisalla tallille. Tänään loppui viimein valmentajalta saatu melassileikeämpäri, mutta onneksi meillä on jo säkki odottamassa valmiina. Jimpalle melassi on maistunut hyvin ja se on jo aavistuksen lihonut. Vielä kylkiluut tuntuvat, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan!

Laitoin muuten tuonne sivuun tuon Tietoja minusta -kohdan alle listan tulevista erikoispostauksista. Tällä hetkellä siellä jonottaa kysymyspostaus ja tallipäivävideo. Kysymyspostauksen teen varmaankin sitten, kun lukijoita on tullut muutama lisää, joten nyt kaikki anonyymitkin paljastamaan itsensä ja liittymään lukijaksi ;) Lisää ehdotuksia postauksista saa aina antaa, koetan niitäkin saada tehtyä aina välillä.


Lue myös nämä!

0 kommenttia