Mahtava maastoreissu!

by - 30.3.13

Heippa!

Jimppa oli tänään aivan mahtava! Lähdimme maastoon tutulle reitille sillan yli. Jimppa oli energinen ja katseli vähän sitä sun tätä mennessämme, mutta sekin loppui sitten, kun pääsimme laukkaamaan suorille. Laukka nousi heti, eikä vasta vähän apujen jälkeen kuten yleensä. Vauhtia oli aika reippaasti, mutta silti Jimppa oli koko ajan hyvin hallinnassa :)

Tänään emme kääntyneet laukkasuoran päässä ympäri, vaan jatkoimme metsään vievää tietä pitkin. Se onkin hyvässä kunnossa oleva tie - ainakin nyt talvella - joten uskalsin antaa Jimpan ravata. Tie mutkitteli läpi tunnelmallisen vanhan metsän ja nuoren, istutetun metsän. Jimppa oli aivan innoissaan, ja niin olin kyllä minäkin! Ehdin jo vähän miettiä, minne ihmeeseen me oikein olemme menossa, mutta sitten päädyimmekin jo tutulle tielle. Kun sillan yli olimme kääntyneet vasemmalle, saavuimme nyt oikealle kääntyvälle tielle. Jimppa oli täysin perillä siitä, minne olimme tulleet, ja innostui ravaamaan vauhdikkaasti kohti kotia. Otimme vielä hyvällä kohdalla viimeisen laukkapätkän, ja sen jälkeen annoin ruunalle käynnissä pitkät ohjat.

Tallilla Jimppa oli todella raukeana. Se haukotteli ja roikotti alahuultaan rentona. Porkkanavenyttelyissäkään se ei innostunut hamuamaan herkkuja yhtä innokkaasti kuin yleensä :D Molemmat olivat erittäin tyytyväisiä lenkin jälkeen!

Eilen kokeilimme Jimppaa ja toista lämminveriruunaa maneesissa yhteen. Kävi niin, kuin vähän epäilinkin: ne vähän haistelivat ja kiljahtelivat pariin otteeseen ja se oli sitten siinä. :D Jimppa on aina yhtä leppoisa tutustumiskaveri, se ei jaksa riehua ollenkaan! Ruunista tuntui tulevan heti kaverit ja tänään ne olivat ja söivät sulassa sovussa tarhassakin :)

Ihanaa, kun kaikki alkaa nyt taas näyttämään valoisammalta! (:

Kaverukset :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia