Paikaltaan pomppaava poni

by - 1.8.13

Varoitus: paljon kuvia!


Heippa!

Tänään kokeilimme taas hypätä. Menimme samaa harjoitusta kuin viimeksi, eli innaria. Jenna sai lämmitellä Jimpan, ennen kuin oli minun vuoroni pysytellä kyydissä. On varmaan sanomattakin selvää, että Jimppa ei ole vielä mikään tasainen hyppääjä, mutta ainakin meillä oli hauskaa! Jimppa oli aivan täpinöissään, se imi esteille korvat hörössä ja hyppäsi ihan mistä vaan, miten vaan, vaikka kuski "vähän" mokailikin kaiken kanssa. :D




Näyttää vauhdikkaammalta kuin mitä oikeasti oli :D



Sain tallinomistajalta lainaan D-rengasnivelkuolaimet, joita ehdin jo eilen testata maastossa. Kävimme hiittisuoralla laukkaamassa ja kiersimme raviradan takaa takaisin kotiin. Jimpan laukka tuntui uskomattoman hyvältä! Se teki siistit laukannostot (jopa käynnistä!) ja tuntui laukassa paremmalta kuin koskaan aiemmin. Tottakai meillä on vielä petrattavaa laukan suhteen, mutta se tuntuu muuttuvan koko ajan vain paremmaksi :)

Jennalle kiitos kuvista!
Välillä Jimppa teki taas sitä, että toiselle esteelle se otti pysähdyksen ja ponnisti paikaltaan yli, mutta siitä huolimatta ruuna meni paremmin kuin esimerkiksi viime kesän estevalmennuksissa. Se ei vielä saanut pidettyä laukkaa yllä esteiden jälkeen, mutta eipä ainakaan tiputtanut raville ennen estettä! Minä en osannut koskaan mukautua hyppyyn oikeaan aikaan, vaan olin aina joko myöhässä tai liian aikaisessa. En myöskään koskaan tiennyt, millainen hyppy oli tulossa, joten ratsastus oli aika jännittävää ;)




Ratsastaja päätti istua takakaarella :D

(Kiitos kannustajille :D)

Jimpalle tuli kunnon hiki ja se alkoi jo loppua kohden väsymään. Laukka ei tahtonut enää nousta millään ja se muuttui vähän huonommaksi, mutta silti ruuna jaksoi ylittää esteet kiltisti. Koko porukka oli ylpeä pojasta! :)


Nuo kuolaimet sopivat Jimpalle oikein hyvin. Halusin kokeilla niitä vielä niin, että oli joku seuraamassa sivusta Jimppaa. Jätin meksikolaisen alaremminkin niin löysälle, että Jimppa saisi näytettyä, jos kuolain tuntuu huonolta. Mutta se toimi näin paremmin kuin meidän omilla kuolaimillamme! Seuraavaksi ostetaankin ihan omat D-kuolaimet, kun ne kerran ruunalle niin hyvin sopivat :)


Tällainen paketti saapui tänään. Tilasin kaksi kiloa MSM-jauhetta Päivölän tilalta, josta sitä sai huomattavasti halvemmalla kuin muista paikoista, joista MSM:ää katselin. Toivottavasti tästä olisi meille hyötyä! Saimme myös vihdoin Jimpallekin hierojan, joka tulee hieromaan tallin hevosia perjantaina ja lauantaina. Kun saadaan ponin selkä kuntoon, on taas kivempi jatkaa treenausta! :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia