Yritys hyvä kymmenen...

by - 20.8.13

Heippa!

Nyt kyllä vähän ärsyttää. Käytiin juuri ehkä viimeisen kerran Jennan ja Nestorin kanssa yhteisellä ratsastusretkellä, ja laitoin aurinkolasivideokameran kuvaamaan. Tai siis luulin laittaneeni. Nyt kun ryhdyin katsomaan kuvaamaani videota, sitä olikin huimat 30 sekuntia! En ymmärrä, mikä sillekin oli tullut. Akkua piti kyllä olla, eikä tilastakaan ollut puutetta (materiaalia mahtuu 2 tuntia ja sitä oli ennestään vain 20 minuuttia)... Höh!


Hain tänään satulan takaisin kotiin. Nyt se sopii todella hyvin Jimpan selkään! Lähdimme siis hiittisuoralle, vaikka vähän mietityttikin, millainen Jimppa olisi kevyen viikon jälkeen. Mutta ihan hyvinhän siellä meni. :) Jimpalla oli kyllä virtaa, mutta se pysyi hanskassa hyvin, vaikka ohjat olivatkin nivelrenkaissa kiinni. Laukassa se lähti pariin otteeseen todella lujaa, mutta otti aina kiltisti käyntiin suoran päätteeksi. Ravissakin oli vauhtia ihan riittävästi, ja välillä Jimppa vaihtoi koko ajan laukalle. Käynnissä se kuitenkin pysyi pitkilläkin ohjilla, vaikka Nestori viiletti edellä.

Lopuksi menimme vielä kentälle, jolla otin vähän ravia ja laukkaympyröitä. Ja voi että, kuinka hyvältä sen laukka tuntuikaan! Harmi, etteivät lasit kuvanneet tätäkään ihmettä. Pitkillä sivuilla piti ottaa vähän enemmän vauhtia alle, tai muuten laukka tippui raville, mutta ympyröillä se sujui hitaammassakin vauhdissa ilman ravirikkoja. Heti, kun mentiin kentän aitojen sisäpuolelle, jarrutkin muuttuivat superherkiksi, eikä ratsastajakaan aina tajunnut pyytäneensä laukasta käyntiin. :D

Nyt täytynee alkaa käymään maastossa aikaisemmin, jotta ehtii ennen sorsastajia takaisin tallille. Kotimatkalla tulin alas selästä, kun Jimppa alkoi säpsymään ja syöksähtelemään ammuskelun takia, vaikka hiittisuoralla se ei äänistä välittänytkään.


Tuossa näkyy tämän päivän hikijälki. Aiemmin satulasta jäi kuiva kohta sään molemmin puolin, mutta nyt karva on siitäkin siististi hikeentynyt. Nyt on hyvä taas jatkaa ratsastelua! :)

Lue myös nämä!

0 kommenttia