Loma loppu!

by - 6.8.12

Uusi loimi päällä!

Tänään loppui loma kummaltakin - minulta ja Jimpalta. Koulun alkuun on vielä viikko, mutta tänään alkoi ruotsin abikurssi, joka kestää tämän viimeisen lomaviikon verran.

Ratsastin Jimpalla klinikan pihalla. Päällä oli sivuohjat ja ratsastin läpi kaikki askellajit ilman sen kummempia tehtäviä. Jimppa oli aika energisellä tuulella ja ilman sivuohjia se olisi varmaan heittänyt pään taivaaseen ja painellut menemään. Kääntäville avuille se oli lähes kuuro aluksi, eikä parhaimpinakaan hetkinä toiminut niin herkästi kuin yleensä. Ruunalla oli tällä kertaa uudet suitset kolmipalakuolaimilla, joten sekin voi olla yksi syy, miksei poni toiminut samalla tavalla kuin yleensä.

Ravissa Jimppa meni oikein nätisti ja kerrankin harjoitusravissa oli helppo ja pehmeä istua! Sivuohjat todella auttavat ruunaa käyttämään selkäänsä oikein ja aina sivuohjaratsastuksen jälkeen sen selkä onkin kimmoisa ja pehmeä :) Laukassa Jimppa heitti yhden pukin kesken laukkaamisen, mitä se ei tehnyt oikeastaan edes silloin kun sillä oli epäsopiva satula. Luultavasti sillä oli vain niin paljon virtaa ja se olisi halunnut päästellä kovempaa.

Lopuksi otettiin sivuohjat pois ja otin vähän ravia sekä yhden laukannoston ilman niitä. Jimpalla oli heti pää korkealla kun mentiin käyntiä reippaampaa. Hiljaa hyvä tulee (:








Lue myös nämä!

0 kommenttia