Vetämätön ja ehtymätön

by - 20.8.12

Heippa!
Nyt sitä sitten ollaan flunssassa. Lämpöäkin on varmaan vähäsen, eikä olo ole kehuttava. Kävin aikaisemmin illasta tallilla liikuttamassa Jimpan ja tekemässä iltatallin. Vaikka olikin sairas olo, varustin hepan ja lähdin pellolle ratsastamaan mukavaan auringonpaisteeseen.

Jimpalla oli energiaa ja se olisi halunnut mennä hiittisuoralle päästelemään, jonka takia puski pellola ulospäin aina toiseen suuntaan ratsastaessa. Menin ihan rennosti vain vaatimatta paljon mitään. Hyppäsin myös pari kertaa ravista ja laukastakin heinäpaaleista tehdyn esteen, jota olimme aiemminkin Jimpan kanssa hypänneet. Ruuna meni nätisti yli, tosin yhdellä kerralla se hyppäsi todella kaukaa. Esteen jälkeen se jatkoi laukassa eteenpäin, mikä oli hyvä juttu, koska maneesissa hypätessä se aina esteen jälkeen hiipuu heti... luulee varmaan, että se tehtävä oli sitten siinä :D. Energiaa Jimpalla olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta en viitsinyt tässä kunnossa ruveta rallittelemaan.

Sorsanmetsästys on nyt sitten alkanut. Maastoon en viitsi mennä kovin myöhään juurikin tämän takia, joten pitää maastoilupäivinä yrittää keretä aikaisemmin tallille. Inhottavaa toisaalta, että joutuu koko loppuvuoden varomaan maastossa vähän enemmän, mutta minkäs sille mahtaa!

Eilen käytiin äidin kanssa maneesissa ja äiti ratsasti taas vähän. Tällä kertaa kokeili jopa laukkaa pikkuisen. Minä menin liinassa ilman jalustimia ja harjoittelin istumista ravissa. Se on vaan jostain syystä minulle niin hankalaa... Jimppa oli kyllä superkärsivällinen, kun antoi meidän pomppia sen selässä tuolla tavalla :D.

Pitää nyt vaan toivoa, ettei kuume nouse tästä enää enempää, jotta ei tarvitse olla koulusta tai ainakaan tallilta poissa. :)

Innokas lenkkeilijä jokin aika sitten

Lue myös nämä!

0 kommenttia